ЗИМНИ КОЛЕЛА И ГУМИ

ДОКАЗАНИ И ПОДГОТВЕНИ

Представяме оригиналните зимни колела и одобрените гуми на Jaguar.


Те са тествани до краен предел при някои от най-суровите студени и влажни условия в света, за да спечелят своя одобрен статус. Ако те са ефективни в онази среда, със сигурност могат да се справят с вашето пътуване до работа през зимата.

ВИСОКОСКОРОСТНО ТЕСТВАНЕ ПО МОКРА ПИСТА

За да се гарантира най-силното възможно сцепление дори в проливен дъжд.

ТЕСТВАНЕ ПРИ РАЗЛИЧНИ ТЕМПЕРАТУРИ

За да е сигурно, че нашите колела могат да издържат на температури от -40°C до 80°C и условия със 100% относителна влажност.

ТЕСТВАНЕ С БОРДЮРИ

Колелата преминават през бордюри с височина 150 мм при 40 км/ч, за да се гарантира, че могат да издържат на случайни удари и да поддържат структурна цялост.

ДОКАЗАНО ПО-БЪРЗО СПИРАНЕ

Да си в състояние да спреш бързо и контролирано става още по-важно в студено и мокро време. Одобрените зимни гуми на Jaguar имат доказано значително по-къс спирачен път от нашите летни гуми при зимни условия – намалявайки спирачния път с до 64%, когато автомобилът пътува със скорост 60 км/ч по заледен път.*


Така че когато температурите паднат, ще можете да шофирате с увереност.

ДОКАЗАНО ПО-БЪРЗО СПИРАНЕ

ОДОБРЕНИ ОТ ЕС

Одобрените зимни гуми на Jaguar носят две маркировки за одобрено качество, които са стандартизирани, контролирани и одобрени от властите в ЕС – „M+S“ и емблемата „3-Peak Mountain Snow Flake“ (тривърха планина със снежинка) – отговарящи на стандартите за ефективност при неблагоприятни метеорологични условия.

КАЛ + СНЯГ
ТРИВЪРХА ПЛАНИНА СЪС СНЕЖИНКА

ГОВОРЕТЕ С НАС

Направете сигурен и правилен избор на зимни колела и гуми за вашия автомобил. Говорете с нашия екип днес.

АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя Jaguar с широка гама аксесоари, специално предназначени за вашия автомобил.
АКСЕСОАРИ

*Резултати от тестове, сравняващи летни и зимни гуми, монтирани на F-PACE, по време на шофиране върху градирана ледена повърхност със скорост 60 км/ч.