АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

АКТУАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ АВТОМОБИЛ - БЕЗЖИЧНО

Можете да актуализирате автомобила си Jaguar чрез вашата информационно-развлекателна система в автомобила. Актуализирането на вашия автомобил ще ви осигури най-новите функции и ще осигури максимална стабилност за вашия Jaguar. Налични са безжични актуализации за всички наши най-нови автомобили. По-старите Jaguar могат да проверят за безплатна актуализация .

КАК ДА АКТИВИРАТЕ БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

СТЪПКА 1 - СВЪРЖЕТЕ СЕ

СТЪПКА 1 - СВЪРЖЕТЕ СЕ

Натиснете иконата „Настройки“ на вашия сензорен екран и влезте във „Всички настройки“. Продължете към менюто „Свързване“ и включете мобилните си данни в положение „Включено“ ИЛИ активирайте Wi ‑ Fi на автомобила си.
СТЪПКА 2 - ВКЛЮЧЕТЕ

СТЪПКА 2 - ВКЛЮЧЕТЕ

Върнете се към „Всички настройки“ и изберете „Актуализация на софтуера“. Това меню ви дава възможност да включите актуализациите на софтуера. Ако са изключени, просто натиснете бутона, за да включите актуализациите на софтуера на „Включено“.
СТЪПКА 3 - ПРИЕМЕТЕ

СТЪПКА 3 - ПРИЕМЕТЕ

Ще се появи изскачащ прозорец „Политики за употреба“. Натиснете ‘Приемам’, за да активирате актуализациите на софтуера.

КАК ДА ИНСТАЛИРАМ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА СОФТУЕРА

СТЪПКА 1 - ЗАПОЧНЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА

СТЪПКА 1 - ЗАПОЧНЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА

Можете да проверите за актуализации на софтуера InControl Touch Pro, като отидете на ‘Настройки’> ‘Всички настройки’> ‘"Актуализации на софтуера’ и натиснете ‘Проверете за актуализации". Ако е налична актуализация, на вашия сензорен екран ще се появи изскачащ прозорец с три опции: „Инсталирай сега“, „Напомни ми по-късно“ или „Пропусни актуализацията“.
СТЪПКА 2 - ИНСТАЛИРАЙТЕ

СТЪПКА 2 - ИНСТАЛИРАЙТЕ

След натискане на „Инсталиране сега“ и съгласие с Общите условия актуализацията ще започне. Можете да продължите да използвате колата си както обикновено, докато InControl Touch Pro се актуализира.
СТЪПКА 3 - ЗАВЪРШЕТЕ

СТЪПКА 3 - ЗАВЪРШЕТЕ

Когато актуализацията приключи, ще получите известие на вашия сензорен екран, което ви информира, че инсталацията е успешна. Вече можете да се насладите на най-новия софтуер.

БЕЛЕЖКИ ЗА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА СОФТУЕРА

Можете да намерите повече информация за съдържанието на всяка версия на софтуера чрез следните връзки.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО АКТУАЛИЗАЦИИТЕ НА СОФТУЕРА

OPEN ALL
ОБЩ ПРЕГЛЕД
КАК ДА СВЪРЖЕТЕ АВТОМОБИЛА СИ
КАК ДА АКТИВИРАТЕ АКТУАЛИЗАЦИИТЕ НА СОФТУЕРА
КАК ДА АКТУАЛИЗИРАМ СОФТУЕРА
РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА АКТУАЛИЗИРАТЕ

С последния ни ъпгрейд можете да актуализирате безжично софтуера на вашия Jaguar по всяко време и навсякъде. Проверете сега, за да видите дали отговаряте на условията.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ