РАЗГЛЕДАЙТЕ JAGUAR I-PACE

РАЗГЛЕДАЙТЕ JAGUAR I-PACE

С МИСЪЛ ЗА БЪДЕЩЕТО

Обтекаем екстериор, оформен да намалява въздушното съпротивление.

I-Pace 24MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ИЗТЪНЧЕНА ПРОСТОТА

Изчистено оформление и изтънчени покрития. Елегантна атмосфера навсякъде.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Електрифицирана производителност. Нулеви вредни емисии.

НЕУСТРАШИМА СВОБОДА

Скитайте далеч без притеснение за пробега. Пътувайте далеч с увереност: Pivi Pro1 показва всички зарядни станции по пътя.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

ПРОБЕГ В ЕЛЕКТРИЧЕСКИ РЕЖИМ (ДО)

470 КМ**

Очакван пробег в реални условия по WLTP до 470 км.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ (ОТ)

8,58часа*

Пълно зареждане със зарядно устройство 11 kW AC.

ЕМИСИИ

0CO2

Насладете се на нулеви вредни емисии.

0-100 KM/Ч

4,8секунди

0-100 км/ч за 4,8 секунди.

РЕГЕНЕРАТИВНО СПИРАНЕ

Технологията за регенеративно спиране превръща енергията, освобождавана при спиране, в използваема мощност, която позволява по-дълги пътувания. Поемете пълен контрол, като изберете една от четирите настройки JaguarDrive Control за производителност, комфорт, икономичност и лоши метеорологични условия.

УСЪВЪРШЕНСТВАНО ОКАЧВАНЕ

Активното окачване автоматично снижава автомобила, когато е в движение, за да подобри аеродинамиката. Системата Адаптива динамика непрекъснато следи и регулира окачването за максимален баланс между комфорт и пъргавина.

ВОДЕН ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ

Усещане за свързаност без усилия с набор технологии на ваше разположение.

ИНТУИТИВЕН ДВОЕН ДИСПЛЕЙ

Насладете се на лесен контрол с двойния сензорен екран на Pivi Pro. Превключвайте безпроблемно между медийни приложения, нива на заряда и управление на климатика, без да се налага да губите от поглед дестинацията с нашата свързана навигационна система.1.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте съвместимите си устройства, като използвате подложката за безжично зареждане на централната конзола.

КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Създадена за ефективност и комфорт. Технологията Smart Climate отчита броя на пътниците в автомобила, създава специфични въздушни зони и оптимизира консумацията на енергия с до 30 процента.

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Иновация и дизайн в перфектен баланс.

**Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.  


*Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.


1В зависимост от мобилната мрежа на пазара, сигнала и профила на клиента. Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.


Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Определени функционалности на Alexa зависят от технологиите за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.  


MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.