• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Electrification

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯJAGUAR НАЕЛЕКТРИЗИРА

Ние в Jaguar сме отдадени на идеята да създаваме електрически автомобили, задвижвани от батерия, които наелектризират, когато ги шофираш. Чрез нашия състезателен тим във Формула E ние ускоряваме развитието на технологиите за електрически автомобили и ги прилагаме в нашата впечатляваща гама пътнически автомобили, задвижвани от батерии, като се започне с I‑PACE Concept.
Разгледайте I‑PACE CONCEPT Разгледайте СЪСТЕЗАНИЯТА НА JAGUAR

I‑PACE CONCEPT

I‑PACE Concept е впечатляващ бърз поглед към нашия първи сериен електрически автомобил, задвижван от батерия. Задвижване на всички колела, 400 к.с., 5 места и пробег от над 500 км*. Той постига ускорение от 0-100 км/ч за около 4 секунди и достига 80% зареждане за 90 минути с 50kW DC бързо зарядно устройство. 

*EU NEDC тестови цикъл

Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка от клиент.

Разгледайте I‑PACE CONCEPT

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ИНОВАЦИИ

За да внесем наелектризиращата динамика на Jaguar в нашето следващо поколение пътнически автомобили, ние се състезаваме на пистата в шампионата Формула Е на FIA. Това ни осигурява тестови полигон на бързи писти в реални условия, където можем да изпитваме и усъвършенстваме технологиите за електрическите автомобили.

Разгледайте СЪСТЕЗАНИЯТА НА JAGUAR