РАЗГЛЕДАЙТЕ JAGUAR F‑PACE

РАЗГЛЕДАЙТЕ JAGUAR F‑PACE

МОЩНИ ПРОПОРЦИИ

Внушителен силует, оформен около характерната предна решетка и вдъхновен от мотива на нашия знаков монограм.

Опционалните пикселизирани LED предни фарове със знакови дневни светлини осигуряват още по-голяма видимост при всякакви условия.

F-Pace 24MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ПРОСВЕТЛЕНА ЕЛЕГАНТНОСТ

Спокоен, изчистен интериор, окъпан в естествена светлина от опционалния панорамен покрив. Изберете седалки Performance с тапицерия от кожа Windsor заради онова усещане на пълна завършеност и комфорт.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРЕЦИЗНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Безкомпромисна производителност на цялата гама двигатели; всички обединени от интелигентната динамика и AWD технологията на Jaguar.

Абсолютна ефективност, осигурена от Jaguar F-PACE plug-in hybrid с електрически пробег до 65 км.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

Режимът Hybrid оптимизира ефективността. Режимът Save запазва заряда на батерията за използване в режим EV – идеално за пътуване в градските зони с чист въздух.
НАЕЛЕКТРИЗИРАЩ ПРОБЕГ
ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАРЕЖДАНЕ

СПЕЦИФИКАЦИИ

0-100 КМ/Ч

4,0секунди

0-60 мили/ч за 3,8 секунди при Jaguar F-PACE P550.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

575к.с. (kW)**

400 kW при Jaguar F-PACE P575.

ЕМИСИИ (ОТ)

37г/км**

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО

1.842литри

„Мокър“ обем, измерен чрез симулиране на багажното пространство, напълнено с течност, при Jaguar F-PACE P250.

ОТЗИВЧИВО УПРАВЛЕНИЕ

Откликва на пътя пред вас в реално време. Опционалната система Адаптивна динамика на Jaguar F-PACE автоматично регулира окачването, смяната на предавките и кормилното управление на автомобила за оптимално изживяване при шофиране. Поемете пълен контрол върху системата Програмируема динамика, за да я пригодите към собствения си стил на шофиране.

УВЕРЕНОСТ ПРИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ

Със задвижване на всички колела (AWD) като стандартно оборудване, можете да шофирате уверено при всякакви условия. За онези малко по-непредсказуеми ситуации изберете опционалната система, адаптираща поведението на автомобила спрямо повърхността (AdSR), която постоянно анализира пътя пред вас, за да осигури оптимално сцепление.

ИНСТИНКТИВНА НАХОДЧИВОСТ

Усещане за свързаност без усилия с набор технологии на ваше разположение.

ОСТАНЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Съсредоточете се върху пътя напред с добавена информация за шофирането. Опционалните 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача (IDD) и Head-up дисплей1 могат да бъдат конфигурирани да извеждат важната информация за вашето пътуване.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждайте съвместимите си устройства, като използвате подложката за зареждане на централната конзола.

ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

Филтрирайте замърсителите като прах и полени с опционалната система за пречистване на въздуха в купето Cabin Air Purification.

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Несравнима функционалност с характерния дизайн на Jaguar.

**Вижте данните по WLTP

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за СО22, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

1Опционална характеристика. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.
2Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Определени функционалности на Alexa зависят от технологиите за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.