ПЕЧЕЛИВША ФОРМУЛА

Jaguar TCS Racing се завръща за сезон 8 на Световния шампионат Формула Е на ABB FIA с Мич Евънс и Сам Бърд зад волана на изцяло електрическия състезателен автомобил Jaguar I‑TYPE 5.
ВИЖТЕ ВИДЕО

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА

Нашите пилоти, инженери и техници от световна класа споделят жажда за успех, съизмерима единствено с техния талант, упоритост и стил.

САМ БЪРД - ПИЛОТ

САМ БЪРД - ПИЛОТ

Британският състезателен пилот Сам Бърд се присъедини към Jaguar Racing преди сезон 7 от Световния шампионат Формула Е на ABB FIA. 34-годишният състезател продължи поредицата си като единствения пилот, който се е състезавал във всяко състезание от началото на революционната серия, стартирала през 2014 г., осигурявайки си общо 11 победи до момента, като последните му са в Дирия и Ню Йорк за Jaguar Racing.
МИЧ ЕВЪНС - ПИЛОТ

МИЧ ЕВЪНС - ПИЛОТ

Мич започва да се занимава с картинг на 6-годишна възраст и печели Гран При на Нова Зеландия на 16 години. Той прави своя дебют в Световния шампионат Формула Е на ABB FIA с Jaguar Racing през 2016 г., когато британският тим се завръща в състезанията. Наскоро, в седмия сезон, той отбеляза пет финала на подиума и завърши 4ти в класацията на пилотите, което е най-високата му позиция до момента. Мич постигна и най-бързи обиколки в Рим, Ню Йорк и Лондон.
ДЖЕЙМС БАРКЛИ - ДИРЕКТОР НА ТИМА

ДЖЕЙМС БАРКЛИ - ДИРЕКТОР НА ТИМА

Джеймс беше назначен за директор на тима по програмата на Jaguar за Световния шампионат Формула Е на ABB FIA през ноември 2015 г. и отговаря за управлението на вълнуващото завръщане на британската марка в автомобилния спорт. През последните пет сезона Джеймс наблюдава развитието на Jaguar Racing, предвождайки тима, както на пистата, така и извън нея.​
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

JAGUAR I-TYPE 5

Създаден да осигури отличен баланс между мощност и икономичност, той ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,8 секунди и има максимална мощност от 250 kW.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

RACING DNA

Репутацията на Jaguar относно производителността, технологиите и дизайна е изкована на най-трудните писти и в най-оспорваните шампионати в света.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
РЕКЛАМНИ ПРОДУКТИ

РЕКЛАМНИ ПРОДУКТИ

Няма нужда да сте пилот, за да изглеждате като такъв. Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте идеалния подарък за вас или за ваш близък.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ JAGUAR I‑PACE

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ JAGUAR I‑PACE

Въодушевяващ при шофиране и свързан със света, както никога досега, I‑PACE е върховият изцяло електрически мощен SUV.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ