ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Side view of XE model
От атлетичната осанка и изваяния преден капак до броните, предната решетка и алуминиевите джанти, Jaguar XE подчертава своя излъчващ увереност дизайн.
Елегантните LED предни фарове със знакови дневни светлини и анимирани мигачи са стандартно оборудване при Jaguar XE. Тънките LED задни светлини допълват спортните характеристики на автомобила.
Jaguar XE въплъщава всичко, в което вярваме: стилен външен вид, прецизни инженерни решения и осезаемо усещане за въодушевление.
XE 24MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Overall Interior of the car

Интериорът в стил кокпит предлага отлични нива на комфорт. Насладете се на обгръщащите тялото седалки с тапицерия DuoLeather или изберете великолепието на кожа Windsor.

Програмируемото осветление в купето ви дава пълен контрол над атмосферата във вашия Jaguar XE, с избор на цветове, с които да създадете перфектното настроение.

Селекторът Jaguar SportShift, системата JaguarDrive Control и високо разположената централна конзола въплъщават спортния характер на Jaguar XE.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE съчетава динамично управление с модерни технологии на задвижване, за да подобри своята производителност.

Оборудван с интуитивни и отзивчиви технологии, включително Pivi Pro1 информационно-развлекателна система и Amazon Alexa с набор от функции за гласово управление.
Функциите в помощ на водача правят пътуванията по-лесни и по-безопасни, с 394-литрово гъвкаво багажно отделение. Организирайте най-важните си ръчни вещи, като ги приберете в малките отделения и страничните джобове за съхранение.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19-инчови алуминиеви джанти
 • Пакет Black Exterior
 • Фурнир в цвят Gloss Grey Figured Ebony
 • Предни спортни седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor с 16-посочно електрическо регулиране, подгряване и функция за запаметяване за водача
 • MeridianTM аудиосистема
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19-инчови алуминиеви джанти
 • Предни спортни седалки с перфорирана тапицерия DuoLeather с 12-посочно електрическо регулиране, подгряване и функция за запаметяване за водача
 • Пакет Black Exterior
 • 10-инчов сензорен екран с Pivi Pro1
 • MeridianTM аудиосистема
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18-инчови алуминиеви джанти
 • Отопляеми странични огледала с електрическо регулиране и прибиране, функция за запаметяване, светлини от долната страна и автоматично затъмняване от страната на водача
 • LED предни фарове със знакови дневни светлини и с Асистент за автоматични дълги светлини
 • Предни спортни седалки с перфорирана тапицерия DuoLeather с 12-посочно електрическо регулиране и функция за запаметяване за водача
 • Безжична връзка с Apple CarPlay®2 и Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20-инчови алуминиеви джанти
 • Електроуправляема задна врата
 • Предни спортни седалки с перфорирана тапицерия DuoLeather с 12-посочно електрическо регулиране, подгряване и функция за запаметяване за водача
 • Пакет Extended Black Exterior с черни странични прагове и капаци на външните огледала
 • Полирани метални педали

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ JAGUAR XE

МОДЕЛИ JAGUAR XE

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте изображенията на Jaguar XE.

**Вижте WLTP данни.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. 2 Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.
2Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.
3Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Определени функционалности на Alexa зависят от технологиите за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.

MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.
Android Auto е търговска марка на Google LLC.