REMOTE APP

REMOTE APP

Remote app1, 2 Ви дава видимост и контрол върху статуса, сигурността и състоянието на Вашия Jaguar направо от Вашия смартфон. 


Достъпно чрез Вашия абонаментен пакет Remote.

ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛА ОТВСЯКЪДЕ

ДИСТАНЦИОННА КЛИМАТИЗАЦИЯ

Подгответе предварително Вашия Jaguar, като настроите температурата на купето за комфортно пътуване на всички в автомобила от момента, в който стъпите в него.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТАТУСА НА АВТОМОБИЛА

Проверете текущото ниво на гориво или EV пробега, позиции на врати и стъкла и ключалки. Можете да видите последното място, на което сте паркирали автомобила, и да го намерите на паркинга с упътвания.

СЪОБЩЕНИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛА

Вижте възникнали проблеми с поддръжката – като ниски нива на течности – и получете съвет как да ги разрешите бързо и ефикасно.

ИСТОРИЯ НА ПЪТУВАНИЯТА

Записва автоматично историята на Вашите пътувания, включително Вашия маршрут и статистика за пробега. Тази информация може да бъде експортирана по имейл във формат Excel за отчитане на разходите.

РЕЖИМ ОПАЗВАНЕ

Предупреждавайки Ви за всяко неоторизирано взаимодействие с Вашия автомобил,  режим Опазване3, 4 може да помогне в осигуряването на спокойствие 24/7.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА КРАЖБА

Ако автоматично предупреждение за кражба4 бъде задействано за Вашия автомобил, ще получите известие в приложението си.

НАПОМНЯНЕ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НА АВТОМОБИЛА

Ако Вашият Jaguar е бил оставен отключен в продължение на 15 минути, ние ще Ви предупредим с известие на смартфона и с опция за дистанционно заключване на вратите от текущото Ви местоположение.

ДИСТАНЦИОННА СВЕТЛИННА И ЗВУКОВА ИНДИКАЦИЯ

Открийте своя Jaguar в множеството, като включите аварийните светлини, късите светлини и звуков сигнал.

ДИСТАНЦИОННО ЗАКЛЮЧВАНЕ И ОТКЛЮЧВАНЕ

Заключете или отключете вратите, активирайте алармата, сгънете страничните огледала, затворете стъклата и включете аварийните светлини – всичко това с едно натискане на бутон.

ДИСТАНЦИОННО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА АЛАРМАТА

Ако алармата на автомобила Ви се задейства, предупреждението на Вашия смартфон Ви позволява да я нулирате незабавно.

ФУНКЦИЯ СЪБУЖДАНЕ

С цел пестене на енергия на акумулатора някои несъществени функции на Remote ще се изключат, ако не шофирате Вашия Jaguar в продължение на 4 дни. Насрочването на Събуждане ще активира отново тези функции във време по Ваш избор.

ИНТУИТИВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА СИГУРНОСТ

Ако някой премести Вашия Jaguar незаконно, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви осигуряват крачка напред.
ИНТУИТИВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА СИГУРНОСТ

1Налично за изтегляне от Apple App Store или Google Play за повечето смартфони AndroidTM и AppleTM iOS. Приложението Jaguar Remote изисква мрежова свързаност, съвместим смартфон, акаунт в InControl и абонамент за Remote. За да продължите да използвате съответната функция след първоначалния абонаментен период, ще трябва да подновите абонамента си и да заплатите приложимите такси за подновяване.  


2Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции изискват съответна SIM карта с подходящ договор за ползване на данни, който ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции. Пълните условия можете да намерите тук.  


3Наличност само на определени пазари.  


4Изискват се акаунт за InControl и абонамент за InControl Remote, Secure Tracker ири Secure Tracker Pro. Услугите Secure Tracker и Secure Tracker Pro изискват активиране и автомобилът трябва да се намира в зона с мрежово покритие. За да продължите да използвате съответната функция след първоначалния абонаментен период, ще трябва да подновите абонамента си и да заплатите приложимите такси за подновяване.