КОЛКО ДАЛЕЧ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ?

С пробег на батерията до 470 кмедно зареждане ще бъде достатъчно за Jaguar I‑PACE да измине средните седмични пътувания на повечето водачи.*


Тук ще откриете всичко, което трябва да знаете за максимално увеличаване на пробега на изцяло електрически или plug-in хибриден автомобил (PHEV).

КАЛКУЛАТОР ЗА ПРОБЕГ НА JAGUAR I-PACE

В изцяло електрически автомобил или когато използвате изцяло електрически режим в PHEV, вашата батерия е единственият източник на енергия за всичко. В резултат на това вашият стил на шофиране, функциите, които използвате в купето, и дори условията, в които шофирате, ще влияят на общия пробег.


Регулирайте настройките по-долу, за да видите как те влияят на пробега на Jaguar I‑PACE в реални условия.

км
ПРОБЕГ С ЕДНО ЗАРЕЖДАНЕ
РЕГУЛИРАЙТЕ НАСТРОЙКИТЕ ПО-ДОЛУ

ПРОФИЛ НА ШОФИРАНЕ:

Градско: По-голямата част от вашето шофиране се извършва във и около града със средна скорост от 27 км/ч.

ВЪТРЕШНА СРЕДА:

РАЗМЕР НА ДЖАНТИТЕ:

ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРА: 0

Разход на гориво: N/A. CO2 емисии: 0 (г/км). EV пробег: До 470 км. Данните за EV пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут. Постигнатият пробег варира в зависимост от състоянието на автомобила и батерията, реалния маршрут и среда и стила на шофиране.

КАКЪВ Е ПРОБЕГЪТ НА JAGUAR PHEV?

Батерията на Jaguar PHEV в състояние да достави до 62 км (Jaguar E‑PACE)1 и до 53 км (Jaguar F‑PACE)1 пробег с едно зареждане. Това го прави идеален за ежедневни пътувания и шофиране из града с нулеви вредни емисии при използване на изцяло електрически режим.
КАКЪВ Е ПРОБЕГЪТ НА JAGUAR PHEV?

МАКСИМАЛНО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВАШИЯ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И PHEV ПРОБЕГ

Изберете категория, за да видите как тя спомага за максимално увеличаване на пробега на изцяло електрически или plug-in хибриден автомобил.

РЕГЕНЕРАЦИЯ ПРИ СПИРАНЕ

Веднага щом вдигнете крак от педала на газта, се активира интелигентна система за регенеративно спиране. Тя удобно забавя автомобила и същевременно преобразува генерираната мощност, за да оптимизира пробега на батерията. Натискането на спирачния педал увеличава количеството събрана енергия.

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

Безплатното приложение GO I-PACE анализира вашите пътувания, като ви посочва кога и къде да зареждате и колко можете да спестите.
ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

Изживейте света на електрифицираната производителност на Jaguar с нашата гама изцяло електрически и хибридни автомобили.
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

Зареждането на вашия изцяло електрически или PHEV автомобил у дома е най-удобният начин да започнете деня с пълен заряд на батерията.
ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

С непрестанно разрастваща се инфраструктура от обществени зарядни станции зареждането далеч от дома е по-достъпно от всякога.

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.

*Официални данни за разход на гориво: N/A (не е приложимо); Данни за I-PACE в kWh/100 км: При комбиниран цикъл 22,0-25,2. CO2 емисии 0 г/км. EV пробег: До 470 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за I-PACE

**Средно седмично пътуване: 264 км, въз основа на данните за среден годишен пробег на водача от следните английски и американски източници: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 и www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00/bar8.htm. Изчислено чрез генериране на данни за среден петдневен пробег; и вземане на средна стойност от наборите от данни за Обединеното кралство и САЩ.

1Официални данни за разхода на гориво за F-PACE PHEV в л/100 км: При комбиниран цикъл 2,2. CO2 емисии 49 г/км. EV пробег: До 53 км.

*Официални данни за разхода на гориво за E-PACE PHEV в л/100 км: При комбиниран цикъл 1,4 CO2 емисии 32 г/км. EV пробег: До 62 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за F-PACE

Вижте WLTP данни за E-PACE