ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

Разгледайте някои от най-наелектризиращите европейски градове като гост за състезанието през уикенда на Jaguar Racing.

Няма по-добър начин да се разбере духът на Jaguar от запознаването отблизо със самите автомобили. Затова предлагаме редица вълнуващи преживявания с Jaguar, чрез които ви даваме достъп до автомобилите и до марката по начини, които никога не сте мислили за възможни.

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

Изживейте чистата тръпка от шофирането на актуалните мощни автомобили Jaguar по време на Jaguar Experience Tour - включително отличения с награди F‑PACE и светкавично бързия F‑TYPE.
ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА НА JAGUAR

ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА НА JAGUAR

Представете си как сядате зад волана на мощен Jaguar и взимате завои с висока скорост на пистата с инструктор на Jaguar Experience до вас. Току-що си представихте Jaguar Experience Drive.

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ

СОЛИХЪЛ

СОЛИХЪЛ

Направете ексклузивна обиколка „зад кулисите“ на нашия свръхмодерен завод в Солихъл и вижте лично нашите кибернетични производствени роботи и стотици опитни майстори, обединили сили в създаването на отличения с награди F‑PACE - първият SUV досега, който носи легендарната емблема на Jaguar.
КАСЪЛ БРОМУИЧ

КАСЪЛ БРОМУИЧ

Вижте какво точно е необходимо, за да се вдъхне живот на едни от най-технологично напредналите автомобили в света в Касъл Бромуич. От ламарината до спортния автомобил - усетете същността на британския дизайн и инженерни решения.

ПЪТЕШЕСТВИЯ

ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

Потопете се в света на изправящи косата преживявания и влезте във вътрешния кръг, като придружавате Jaguar Racing до предстоящите им дестинации.