ЕКИПНАТА РАБОТА ОСЪЩЕСТВЯВА МЕЧТАТА

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

TCS е водеща глобална организация за ИТ услуги, консултации и бизнес решения. Ние комбинираме технологичен опит и бизнес анализ, за да катализираме промяната и да постигнем резултати. Нашата мисия е да помогнем на клиентите да постигнат своите бизнес цели чрез предоставяне на иновативни, най-добри в класа консултации, ИТ решения и услуги и да доставим на всички заинтересовани страни удоволствие от съвместната ни работа.​

Tata Consultancy Services работи за създаване на целеустремено бъдеще, като използва иновациите за постигане на устойчивост. Ние се стремим да използваме това ново партньорство, за да повишим осведомеността за важността на електрификацията, да подчертаем начина да я постигнем и да проправим пътя към по-устойчиво бъдеще.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive е водеща в света глобална компания за автомобилни технологии, която е новатор в системите за електрически задвижвания и работи с 90% от световните производители на автомобили. Ние сме единственият доставчик, изцяло фокусиран върху проектирането, производството, интегрирането и оптимизирането на технологии за конвенционално задвижване, задвижване на всички колела и електрическо задвижване. През последните 20 години разработихме водещи системи eDrive, основани на нашия експертен опит в системите за задвижване на всички колела. Центърът за иновации на GKN Automotive в Абингдън е един от водещите глобални центрове за разработване на системи за бъдещи електрифицирани превозни средства.

Технологичното партньорство на GKN Automotive с Jaguar Racing започна през 2017 г. преди сезон 4 на Световния шампионат Формула Е на ABB FIA. Екстремното използване на нашите технологии на състезателната писта е от съществено значение за ускоряване на иновациите и по-нататъшно развитие на експертния опит. Нашето партньорство е съсредоточено около „стремеж за ефективност“, което е еднакво важно както за състезаването във Формула E, така и за разграничаването на бъдещите продукти eDrive на GKN Automotive от конкуренцията.

Като официален eDrive партньор на Jaguar Racing, GKN Automotive ще работи в тясно сътрудничество с инженерите в Jaguar Racing, за да приложи в I-TYPE 5 своите знания в областта на проектирането, производството и разработката на софтуер. Ние ще играем важна роля в разработването на електрическия силов агрегат и ще използваме нашия експертен опит за разработване на усъвършенствани технологии за охлаждане на силовото задвижване както за инвертора, така и за електрическия мотор, в търсене на подобрена ефективност на системата. Също така софтуерни инженери на GKN Automotive ще бъдат интегрирани в централата на Jaguar Racing.
GKN
DOW

DOW

Dow се гордее, че предоставя експертиза в областта на материалознанието на тима Jaguar Racing за Формула E чрез своята платформа MobilityScienceTM, фокусирана върху разработване на приложения и иновации в транспорта. Нашите сътрудници поддържат екипната работа, приветстват разнообразните идеи и влагат страст във внедряването на иновации с нашите партньори и клиенти, за да създават материали, които позволяват мобилна икономика с ниски въглеродни емисии – където по-ниската маса, по-дългият пробег, повишена безопасност и намалена консумация на енергия са крайните цели.

Транспортните решения на Dow включват широка гама от полиолефинови, полиуретанови, акрилни, специални химически и силиконови технологии за електрически превозни средства. Нашето партньорство с Jaguar Racing е в съответствие с нашата амбиция да бъдем най-иновативната, ориентирана към клиентите, приобщаваща и устойчива компания за материалознание в света, тъй като си сътрудничим по нови начини, за да търсим решения заедно.
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol, една от водещите в света марки смазочни продукти, има гордо наследство от иновации. Нашият стремеж към резултати, съчетан с философия за работа в партньорство, ни позволи да разработим продукти, които са били в основата на многобройни технологични постижения на сушата, във въздуха, морето и космоса. Преходът към електрификация ни вдъхнови да създадем и лансираме гама от e-течности, проектирани и тествани за електрически превозни средства. Castrol непрекъснато търси партньори-новатори, които да ни помогнат да стигнем по-далеч, а партньорството ни с тима Jaguar Racing за Формула E ще ни позволи да изпробваме нашата гама от e-течности на пистата и ще ни помогне да постигнем пробиви за транспорта на утрешния ден. Това е не е просто масло, това е инженерно решение за течността.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus е един от най-големите доставчици на корпоративен софтуер в света, доставящ критично важни технологии на 40 000 клиента в цял свят. С широко портфолио, подкрепено от задълбочен списък със съвременни анализи, компанията помага на клиентите да работят и да се трансформират, така че да могат да се адаптират към развиващите се пазарни условия и ефективно да се конкурират в дигиталната икономика.

Над 300-те продуктови линии на компанията са фокусирани върху осигуряването на критично важни резултати – ускоряване на доставката на приложения, опростяване на ИТ трансформацията, укрепване на киберустойчивостта и анализиране навреме за действие – които са ключови елементи за победа както в заседателната зала, така и на пистата. Като технически партньор на Jaguar Racing, Micro Focus първоначално ще предостави технология, която ще помогне на тима да ускори разработването на софтуера си, както и прогнозни анализи за подобряване представянето на екипа и зрителското изживяване.

Заедно ще внедрим ИТ решения, които ще запълнят празнината между съществуващи и нововъзникващи технологии и перспективни ИТ инвестиции. Ние наричаме това High Tech, Low Drama.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Над пет десетилетия новаторство в безопасността и динамиката в моторните спортове означава, че Alpinestars отбелязва 55 години на върхови нива в професионалните състезания като водеща в света компания за обувки, дрехи и защитни средства за моторни спортове, с поглед, вперен в бъдещето.

Продължавайки иновациите чрез технологични проучвания, дизайн и разработки, със свръхмодерни бази в САЩ и Европа, поддържащи световна програма за разработки в сферата на състезанията, Alpinestars е глобална сила във всяка основна серия моторни спортове. Продуктите, осигуряващи комфорт и улесняващи дишането във високостресовата среда в кокпита, намаляват умората на пилота и подпомагат концентрацията му.

Една цел. Една визия.
ALPINESTARS
UNCOMMON

UNCOMMON

Ние проектираме, разработваме и доставяме отличителни, иновативни рекламни продукти и екипно облекло, които изглеждат страхотно и се усещат страхотно. Нашата глобална мрежа и широки познания и опит означават, че сте в сигурни ръце, а нашата експертиза в устойчивата мода означава, че вашите рекламни продукти създават добро усещане, дори когато не се носят.
UNCOMMON