ПРЕХОД КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ С JAGUAR

Изживейте света на електрифицираната производителност на Jaguar.

Вълнуващо шофиране, лесно съжителство. Зад волана на Jaguar преходът към електрически автомобил има смисъл във всяко отношение. Производителността,
за която живеем, остава непроменена. Технологията зад него става по-интелигентна и по-устойчива с всеки изминал ден.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО ДО ПЪТЯ

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО ДО ПЪТЯ

Следвайки уроците, научени от нашите състезателни серии с електрически автомобили, първият ни изцяло електрически мощен SUV, Jaguar I‑PACE, ви изстрелва от 0 до 100 км/ч за 2,8 секунди. И го прави почти безшумно с нулеви вредни емисии.
ИЗГРАЖДАМЕ УСТОЙЧИВО, ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО БЪДЕЩЕ

ИЗГРАЖДАМЕ УСТОЙЧИВО, ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО БЪДЕЩЕ

Ние разширяваме границите на възможното от 1935 г. Електрическите автомобили не променят това. Всъщност, те предлагат повече възможности за реализиране на нашата визия за по-устойчиво, по-интелигентно шофиране в съчетание с динамиката и дизайна, с които сме прочути.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА ПРЕХОДА КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

НИСКА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

НИСКА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

Цената на електричеството е по-ниска от тази на бензина или дизела. Ще получите и значителни данъчни облекчения. А при липсата на такси, свързани със задръствания, емисии или паркиране в много градове, ползите продължават да нарастват.
ЛЕСНО И УДОБНО

ЛЕСНО И УДОБНО

Тъй като по-голямата част от зареждането на електрическите автомобили се извършва у дома, можете по-ефективно да планирате времето си за нещата, които искате да правите. Просто зареждате през нощта и до сутринта ще сте готови за път.
НУЛЕВИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

НУЛЕВИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

Превозните средства, захранвани само от батерия, са в състояние да постигнат максимална мощност с нулеви вредни емисии. А с непрекъснатото добавяне на повече възобновяеми източници към националната електрическа мрежа, енергията на електрическите автомобили става по-чиста с всяка година.
ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ЗАДВИЖВАНЕ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ЗАДВИЖВАНЕ

Електрическата технология е не само невероятно тиха, но е в състояние да достави моментално ускорение без забавяне и без прекъсване при смяната на предавките. Това означава изключително плавно и отзивчиво шофиране при всякакви скорости.

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

Безплатното приложение Go I-PACE анализира вашите пътувания, като ви посочва кога и къде да зареждате и колко можете да спестите.
ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

ТРИ ВИДА ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОЩНОСТ НА JAGUAR

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ (BEV)

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ (BEV)

Захранван единствено от електрически мотори и батерия, нашият изцяло електрически силов агрегат предоставя практически тиха производителност на спортен автомобил с нулеви вредни емисии.
PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Комбинирайки двигател с електрически мотор, Jaguar PHEV ви предоставя гъвкавостта на шофирането с нулеви вредни емисии и бензиновата производителност за по-дълги пътувания.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Предоставяйки по-ниски CO22 емисии и подобрена икономия на гориво, усъвършенстваният електрифициран силов агрегат на MHEV го прави идеален за градско шофиране с често спиране и потегляне.

КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ ЗА ВАС?

Отговорете на 5 бързи въпроса относно навиците ви на шофиране, за да разберете дали следващият ви автомобил трябва да бъде изцяло електрически, plug-in хибриден, дизелов или бензинов.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

Изживейте света на електрифицираната производителност на Jaguar с нашата гама изцяло електрически и хибридни автомобили.
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

КОЛКО ДАЛЕЧ МОГА ДА СТИГНА?

КОЛКО ДАЛЕЧ МОГА ДА СТИГНА?

Разгледайте всичко, което трябва да знаете за максимално увеличаване на пробега и извличане на максималното от всяко зареждане.
НИСКА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

НИСКА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

От данъчни и финансови стимули за покупка до по-ниски експлоатационни разходи, притежанието на електрически автомобил може да ви помогне да пестите пари всеки ден.
ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА

Зареждането на вашия изцяло електрически или PHEV автомобил у дома е най-удобният начин да започнете деня с пълен заряд на батерията.
ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

С непрестанно разрастваща се инфраструктура от обществени зарядни станции зареждането далеч от дома е по-достъпно от всякога.

ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ JAGUAR?

Свържете се с функциите в основата на вашия електрифициран свят и разберете простите стъпки за зареждане у дома и в движение.
ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ JAGUAR?

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.

*Официални данни за разход на гориво: N/A (не е приложимо); Данни за I-PACE в kWh/100 км: При комбиниран цикъл 22,0-25,2. CO22 емисии 0 г/км. EV пробег: До 470 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за I-PACE

^ Данните за CO2 емисиите2, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.