JAGUAR E-PACE

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Набор от уникални характеристики определят облика и усещането за всеки модел.

ПАКЕТИ СЪС СПЕЦИФИКАЦИИ

Всеки пакет предоставя допълнителни нива на оборудване и ексклузивни характеристики.

ИЗДАНИЯ

Ексклузивна интерпретация на автомобила. Ограничени във времето или бройката.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Кратък преглед на спецификациите
Основни характеристики
Кратък преглед на спецификациите
Основни характеристики
Кратък преглед на спецификациите
Основни характеристики
Кратък преглед на спецификациите
Основни характеристики

E‑PACE R‑DYNAMIC BLACK

Кратък преглед на спецификациите
Основни характеристики
Кратък преглед на спецификациите
Основни характеристики

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Научете повече за електрифицираните автомобили.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за динамиката на двигателя, размерите и разхода на гориво.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Добавете елементи на личен стил или допълнете своя E‑PACE с практични аксесоари. Нашата широка гама означава, че можете да оптимизирате своя автомобил в пълно съответствие с нуждите си.
ВИЖТЕ ОПЦИИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ

††Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

±Предоставените данни са изчислени по NEDC от официалните тестове на производителя. Данните могат да варират в зависимост от околната среда и стила на шофиране. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават.


117-инчовите джанти с 10 спици Style 1005 с покритие в цвят Satin Dark Grey са стандартно оборудване за моделите с двигатели D165, P160 и P200. 18-инчовите джанти с 5 спици Style 5048 с покритие в цвят Gloss Sparkle Silver са стандартно оборудване за моделите с всички други двигатели.

217-инчовите джанти с 10 спици Style 1005 с покритие в цвят Satin Dark Grey са стандартно оборудване за моделите с двигатели D165, P160 и P200. 18-инчовите джанти с 5 спици Style 5118 с покритие в цвят Satin Black с контрастиращ ефект „диамант“ са стандартно оборудване за моделите с всички други двигатели.

3Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

4Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

5Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

6Прилага се политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок.

7Асистентът за следене на мъртвата точка може да спомогне за избягване на сблъсъци. Ако вашият автомобил отчете друг автомобил във вашата мъртва точка, когато започнете да сменяте лентата, допълнителна корекция на волана ви подтиква да насочите автомобила далеч от потенциален сблъсък.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Обърнете внимание, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на алтернативни нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също така да варират в зависимост от държавата, в която е закупен автомобилът, варианта на двигателя и трансмисията.​

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.
Android Auto е търговска марка на Google LLC.
App Store е търговска марка на Apple Inc.
Google Play Store е търговска марка на Google LLC.
Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.