JAGUAR XF

JAGUAR XF

Зашеметяваща комбинация от присъствие и динамика.
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Jaguar XF привлича вниманието от всеки ъгъл. Съвременни характеристики, включително решетка с контрастиращи върхове, са част от подобрения екстериор на Jaguar XF.

КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

С щедро пространство за краката, позиции за сядане с възможност за персонализация и настройки за масаж, вашият Jaguar XF наистина е вашето убежище.

Кликнете, за да взаимодействате
ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

Като фина препратка към британското наследство на Jaguar XF, ергономичният селектор за избор на режим на шофиране съдържа шевове като на топка за крикет върху кожената облицовка и пасва точно в дланта ви.
ОПЦИИ ЗА СЕДАЛКИТЕ

ОПЦИИ ЗА СЕДАЛКИТЕ

С щедро пространство за краката, позиции за сядане с възможност за персонализация и настройки за масаж, вашият Jaguar XF наистина е вашето убежище.
ПЪРВОКЛАСНО ОСВЕТЛЕНИЕ В КУПЕТО

ПЪРВОКЛАСНО ОСВЕТЛЕНИЕ В КУПЕТО

Първокласното осветление в купето ви дава пълен контрол над атмосферата във вашия Jaguar: по-богата гама цветове ви помага да създадете перфектното настроение.

АКЦЕНТИ

ДИНАМИКА

ДИНАМИКА

Изживейте прословутото задвижване на автомобил Jaguar. Нашата гама включва дизелови двигатели с технологията мек хибрид за по-ефективни пътувания.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Интегрираните и интуитивни технологии ви осигуряват постоянна свързаност и се адаптират неусетно, за да ви подпомагат. Pivi, нашата автомобилна информационно-развлекателна система, ви осигурява постоянна информация и забавление.
ВИЖТЕ ВИДЕО
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Изобилие от пространство за всичко, от което се нуждаете по време на пътуванията си. Независимо дали за съботна екскурзия със семейството или за по-дълго пътуване, Jaguar XF може да отговори на вашите нужди.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Всеки Jaguar XF предлага забележително съчетание на британски дизайн, характерната за Jaguar динамика и най-новата информационно-развлекателна система. Кой модел ще изберете?

XF R-DYNAMIC S

XF R-DYNAMIC S

• Премиум LED предни фарове със знакови дневни светлини
• 18-инчови джанти Style 5105 с ефект „диамант“ в контрастиращ цвят Dark Grey
• Предни седалки с 12-посочно електрическо управление, с подглавници с 2-посочно ръчно управление
• 11,4-инчов сензорен екран
• Адаптивен автопилот
XF R-DYNAMIC HSE

XF R-DYNAMIC HSE

• Премиум LED предни фарове със знакови дневни светлини, с Асистент за автоматични дълги светлини и с предни анимирани мигачи
• 20-инчови джанти Style 5107 в цвят Gloss Sparkle Silver с вложки в цвят Gloss Black
• Седалки с тапицерия от кожа Windsor с 16-посочно електрическо регулиране и подгряване
• Аудиосистема MeridianTM
• Фурнир в цвят Satin Charcoal Ash
XF R-DYNAMIC BLACK

XF R-DYNAMIC BLACK

• Премиум LED предни фарове със знакови дневни светлини
• Пакет Black Exterior
• Капаци на огледалата и странични прагове в цвят Gloss Black
• 19-инчови джанти Style 5106 в цвят Gloss Black
• Червени спирачни апарати
• Фурнир в цвят Satin Charcoal Ash

XF 300 SPORT

Jaguar XF, усъвършенстван с елегантните детайли на пакета Black, включително черен контрастиращ покрив1, и мощен двигател 300PS i4.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ JAGUAR XF

МОДЕЛИ JAGUAR XF

Вижте пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте изображения и видеа за Jaguar XF.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

1Само седан.

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез използване на правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

††Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.