АВТОМОБИЛИ PLUG‑IN HYBRID (PHEV)

Електрическата ефективност в съчетание с бензиновия пробег.

Съдържащи технологията за безпроблемно превключване между електрически мотор и бензинов двигател, автомобилите Jaguar PHEV предоставят най-доброто от двата свята.

КАК РАБОТЯТ PHEV

КАК РАБОТЯТ PHEV

Бензинов двигател и електрически мотор се съчетават, за да ви предоставят оптимална производителност и ефективност. Шофирането в изцяло електрически режим или съчетаването му с бензинова мощност в хибриден режим зависи само от вас. В изцяло електрически режим батерията може да се зарежда от външни източници на захранване и чрез регенеративно спиране.
КАКВО ГИ ПРАВИ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ?

КАКВО ГИ ПРАВИ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ?

Батерията на Jaguar PHEV е в състояние да предостави до 60 км (Jaguar E‑PACE)* и до 53 км (Jaguar F‑PACE)* пробег с едно зареждане. Това го прави идеален за ежедневни пътувания с нулеви вредни емисии при шофиране в изцяло електрически режим. Той може да се зарежда лесно през нощта с помощта на домашна зарядна станция или домашен контакт и се възползва от постоянно разрастваща се мрежа от обществени зарядни станции.
С КАКВО СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА ШОФИРАНЕТО ИМ?

С КАКВО СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА ШОФИРАНЕТО ИМ?

PHEV е практически безшумен в изцяло електрически режим и осигурява плавен преход при превключване обратно към двигателя за оптимален финес. При използване на хибриден режим – съчетаващ електрическия мотор и двигателя – производителността е прецизна и безкомпромисна, увеличавайки мощността за плавно и бързо ускорение.

КАК ЗАРЕЖДАМ PHEV?

PHEV могат да се зареждат на професионално инсталирана домашна зарядна станция, в домашен контакт и на много обществени места за зареждане като фитнес зали, търговски центрове и сервизни станции по магистрали.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА<sup>1</sup>

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА1

  • 7 kW AC домашни зарядни станции: 100% заряд за 2 часа и 12 минути за Jaguar E‑PACE PHEV / 100% заряд за 2 часа и 16 минути за Jaguar F‑PACE PHEV

  • 3-пинови домашни контакти: 100% заряд за 6 часа и 42 минути за Jaguar E‑PACE PHEV / 100% заряд за 7 часа и 6 минути за Jaguar F‑PACE PHEV
ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО<sup>1</sup>

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО1

  • 7 kW AC обществени зарядни станции: 0-80% заряд за 1 час и 24 минути за Jaguar E‑PACE PHEV / 100% заряд за 2 часа и 16 минути за Jaguar F‑PACE PHEV

  • 50 kW DC зарядни станции: 0-80% заряд за 30 минути за Jaguar E‑PACE PHEV / 0-80% заряд за 30 минути за Jaguar F‑PACE PHEV
КОЕ ВЛИЯЕ НА ПРОБЕГА?

КОЕ ВЛИЯЕ НА ПРОБЕГА?

В изцяло електрически режим батерията е единственият източник на енергия за всичко. Затова вашият стил на шофиране, функциите, които използвате в купето, и дори условията, в които шофирате, ще влияят на пробега ви. За да увеличи максимално икономията на гориво в хибриден режим, функцията Предвиждаща оптимизация на енергията (Predictive Energy Optimisation (PEO) на вашия Jaguar използва данните за наклона и скоростта за конкретен маршрут в навигационната система с цел интелигентно превключване между електрическия мотор и двигателя.
ЩЕ МИ ПЕСТИ ЛИ ПАРИ PHEV?

ЩЕ МИ ПЕСТИ ЛИ ПАРИ PHEV?

По-ниски експлоатационни разходи, стимули за покупка и данъчни облекчения са само някои от начините, чрез които преходът към PHEV може да бъде икономичен в сравнение с конвенционален бензинов или дизелов автомобил.
КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ГАРАНЦИЯТА НА БАТЕРИЯТА?

КАКЪВ Е СРОКЪТ НА ГАРАНЦИЯТА НА БАТЕРИЯТА?

Батериите на Jaguar PHEV имат гаранция за 6 години или 100 000 км – което настъпи първо.

Кой е подходящият за вас?

Отговорете на 5 бързи въпроса относно навиците ви на шофиране, за да разберете дали следващият ви автомобил трябва да бъде дизелов, бензинов или електрически.

АВТОМОБИЛИ JAGUAR PLUG-IN HYBRID

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Нашият луксозен мощен SUV предлага вълнуваща комбинация от ефективност на Plug-in Hybrid, ежедневна практичност, впечатляващ дизайн и спортно управление.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Всички предимства на Plug-in Hybrid с всички радости на компактен SUV. Jaguar E‑PACE е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

Изцяло електрическата технология на Jaguar предоставя производителност на спортен автомобил с нулеви вредни емисии.
АВТОМОБИЛИ MILD HYBRID

АВТОМОБИЛИ MILD HYBRID

MHEV възстановява енергията, която обикновено се губи при намаляване на скоростта, и я използва вътрешно като мощност за подпомагане на бензиновия или дизеловия двигател.

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.

*Официални данни за разхода на гориво за F-PACE PHEV в л/100 км: При комбиниран цикъл 1.7†† CO2 емисии 39 г/км. EV пробег: До 65 км.

*Официални данни за разхода на гориво за E-PACE PHEV в л/100 км: При комбиниран цикъл 1,4 - 1,6 CO2 емисии 31 г/км. EV пробег: До 62 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за F-PACE

Вижте WLTP данни за E-PACE

1Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възраст, състояние, температура и съществуващ заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

2Официални данни за разход на гориво: N/A (не е приложимо); Данни за I-PACE в kWh/100 км: При комбиниран цикъл 22,0-25,2. CO2 емисии 0 г/км. EV пробег: До 470 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за I-PACE

^ Данните за CO2 емисиите2, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.