JAGUAR F‑PACE
СПЕЦИФИКАЦИИ

F-PACE
P400e AWD AUTO PHEV
F-PACE

F-PACE

P400e AWD AUTO PHEV

ДИНАМИКА
РАЗХОД НА ГОРИВО
СИЛОВ АГРЕГАТ
МАСИ
РАЗМЕРИ
ПРОСТРАНСТВО ЗА ГЛАВАТА
ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА
КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО
ПЪТЕН ПРОСВЕТ
ДИАМЕТЪР НА ЗАВОЙ

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ (EV) ПРОБЕГ

53

к솆

(До) при F-PACE P400e

CO2 ЕМИСИИ

49г/к솆


(От) при F-PACE P400e

РАЗХОД НА ГОРИВО

2,2††


(От л/100 км) при F-PACE P400e

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО

1842

л✦

При F-PACE P250

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

F-PACE SVR

F-PACE SVR

С 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и максимална скорост от 286 км/ч F-PACE SVR е най-мощният SUV на Jaguar.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

С F-PACE Plug-in Hybrid се радвате на по-нисък разход на гориво и нулеви емисии от ауспуха при шофиране в електрически режим.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
МОДЕЛИ JAGUAR F-PACE

МОДЕЛИ JAGUAR F-PACE

Тук можете да намерите пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Открийте кое създава наистина забележителното усещане зад волана на F-PACE.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРЕГЛЕД

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

††Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

В съчетание с електрически мотор.

Включва водач с тегло 75 кг., пълни резервоари с течности и 90% гориво.

Включва пълни резервоари с течности и 90% гориво.

Сух: Обемът, измерен чрез твърди блокове по VDA (200 x 50 x 100 мм) Обем, измерен до тавана. Конфигурацията на багажника и общото товарно пространство варират в зависимост от спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара и в зависимост от това дали е оборудвано пълноразмерно или малоразмерно резервно колело.

Мокър: Обемът, измерен чрез симулиране на напълнено с течност товарно пространство. Обем, измерен до тавана. Конфигурацията на багажника и общото товарно пространство варират в зависимост от спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара и в зависимост от това дали е оборудвано пълноразмерно или малоразмерно резервно колело.

Тегло според стандартните спецификации. Опционалните екстри увеличават теглото.