ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ JAGUAR I‑PACE

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ JAGUAR I‑PACE

Отличеният с награди, изцяло електрически мощен SUV. Просторен, с красиви детайли и хармонично интегрирани технологии.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ОТЛИЧЕНИЯТ С НАГРАДИ, ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОЩЕН SUV

Победител в конкурсите Най-добър автомобил в света, Най-добър автомобилен дизайн в света и Най-екологичен автомобил в света*. Проектиран като електрически автомобил и такъв, които предизвиква EV условностите, Jaguar I-PACE е един от най-желаните модели на пътя днес.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА СТРАНА

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Елегантен и аеродинамичен. Впечатляващият резултат от ДНК-то на Jaguar, технологиите от електрическите състезания във Формула Е на FIA и съвременния британски дизайн.

КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

I‑PACE дава нов прочит на класическия баланс на Jaguar между спортен автомобил и луксозна майсторска изработка, създавайки просторен салон с красиво интегрирани технологии.

Кликнете, за да взаимодействате

ЛУКСОЗНО ИЗЖИВЯВАНЕ

В целия интериор красиви ръчно изработени щрихи подсилват луксозната атмосфера на купето. Обграждат ви богати, солидни покрития, а фините контрастни двойни шевове допринасят за уникалната изтънченост. Нощем ясна бяла светлина акцентира изящните детайли.

ТИХ ФИНЕС

Купето е убежище от външния свят. За изключителна изтънченост усъвършенстваното капсулиране на мотора намалява шума му, а източеният екстериорен дизайн минимизира шума от вятъра.

ПРОСТОРЕН ИНТЕРИОР

Архитектурата на I-PACE за изцяло електрически автомобили позволява на дизайнерския екип на Jaguar да комбинира луксозна изработка с големи пространства и места за съхранение на вещи в интериора на автомобила.

ОПЦИИ ЗА СЕДАЛКИТЕ

Комфортът и ергономичността са също толкова важни, колкото и пространството. Вашият I-PACE се предлага със седалки Sports или Performance, като и двата вида са налични в различни материали и цветове.

ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ, ЛЕСНО СЪЖИТЕЛСТВО

Насладете се на наелектризиращата динамика на Jaguar с ползите и спокойствието, които осигуряват нулевите емисии.

ПРАКТИЧЕН И<br> ИКОНОМИЧЕН

ПРАКТИЧЕН И
ИКОНОМИЧЕН

Проектиран с мисъл за вас, не за технологиите. Удоволствието от шофирането на Jaguar се съчетава перфектно с удобството и предимствата на зареждането у дома.
ДО 470 КМ<sup>††</sup> ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ

ДО 470 КМ†† ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ

Jaguar I-PACE има сертифициран по WLTP пробег до 470 к솆. Използвайте нашия калкулатор за пробег, за да изчислите пробега си в реални условия и да научите как да увеличавате разстоянието на шофиране на вашия електрически автомобил.
ДО 127 КМ ПРОБЕГ ЗА 15 МИНУТИ**

ДО 127 КМ ПРОБЕГ ЗА 15 МИНУТИ**

Пълно зареждане у дома се осъществява най-добре през нощта. Докато си почивате, вашият I-PACE също се зарежда, готов за следващата сутрин. И, когато е необходимо, може да се използва бързо зареждане далеч от дома.
НИСКА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ И СТИМУЛИ

НИСКА ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ И СТИМУЛИ

Възможно е да съществуват данъчни облекчения, безвъзмездни помощи, ниски разходи за гориво и обслужване, както и други стимули. Вижте вашите местни и национални правителствени уебсайтове за най-подходящата за вас информация.
ГАРАНЦИЯ: 8 ГОДИНИ ИЛИ 160 000 КМ

ГАРАНЦИЯ: 8 ГОДИНИ ИЛИ 160 000 КМ

Предназначена за дълъг експлоатационен живот и поддържащи периоди на устойчива максимална мощност, батерията на I-PACE е с 8-годишна гаранция и проектирана да надвиши живота на автомобила.

АКЦЕНТИ

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДИНАМИКА

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ДИНАМИКА

I-PACE е истински автомобил за водача. Неговите електрически мотори и почти перфектно разпределение на теглото осигуряват 696 Нм незабавен въртящ момент и пъргавина на спортен автомобил.
ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Нашата информационно-развлекателна система Pivi Pro1 предоставя всички ключови настройки и функции веднага. Тя е вдъхновена от смартфоните и също толкова интуитивна.
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Проектиран за максимална безопасност. I-PACE включва богат набор от функции в помощ на водача, за да спомогне за защитата на вас и вашите пътници.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СИСТЕМИТЕ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Избор от модели в съответствие с вашите потребности, включително I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

 • LED предни фарове
 • 18-инчови джанти Style 1022
 • Спортни седалки Luxtec
 • Кожен волан
 • Пакет Online с план за мобилни данни2
I-PACE SE

I-PACE SE

 • Премиум LED предни фарове с характерни дневни светлини
 • 20-инчови джанти Style 6007
 • Спортни седалки DuoLeather
 • Електроуправляема задна врата
 • Отопляеми странични огледала с електрическо регулиране и прибиране, функция за запаметяване, светлини от долната страна и автоматично затъмняване от страната на водача
I-PACE HSE

I-PACE HSE

 • Матрични LED предни фарове с характерни дневни светлини
 • 20-инчови джанти Style 5068 с ефект „диамант“ в контрастиращ цвят Gloss Dark Grey
 • Спортни седалки с тапицерия от кожа Windsor
 • Предни седалки с 16-посочно електрическо регулиране, с подгряване и охлаждане и с функция за запаметяване за водача
 • Аудиосистема с 3D съраунд звук MeridianTM
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

 • Фиксиран панорамен покрив
 • Тонирани стъкла
 • Пакет Black Exterior
 • 20-инчови джанти Style 5068 в цвят Gloss Black
 • Тапицерия на седалките и тавана в цвят Ebony

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

АКЦЕНТИ

АКЦЕНТИ

Изцяло електрическият мощен SUV.
РАЗГЛЕДАЙТЕ АКЦЕНТИТЕ
МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

Вижте пълната гама модели.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте данните.
ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

Персонализирайте своя Jaguar I-PACE.
ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ

††Вижте данните по WLTP.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Наградите Най-добър автомобил в света, Най-добър автомобилен дизайн в света и Най-екологичен автомобил в света са спечелени през 2019 г.
*Чрез зарядно за бързо зареждане с постоянен ток с мощност 100 kW. Времето за зареждане варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.​

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.
2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

Гаранцията на батерията на I‑PACE с капацитет 90 kWh е ограничена до 8 години или 160 000 км (което настъпи първо). Тя е възстановима, в случай на производствен дефект или ако сертифициран търговец на Jaguar измери, че здравословното състояние батерията е паднало под 70%.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Моля, имайте предвид, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата на покупка, версията на двигателя и трансмисията.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана на всички места. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството “three fields” са регистрирана търговска марка на Trifield Productions Ltd.