Носител на отличията Най-добър автомобил в света за годината,
Най-добър автомобилен дизайн в света за годината и
Най-екологичен автомобил в света*, Jaguar I-PACE
предизвиква установените норми при електрическите автомобили.


РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Jaguar I-Pace Exterior Design
Елегантният дизайн на предните фарове идеално се съчетава с изчистените линии на Jaguar I‑PACE, за да подчертае неговия футуристичен стил, заедно със сатинираната боя, интегрираните LED светлини и отличителната двойна J-образна графика.
Jaguar I-PACE се отличава с дръзка предна решетка и добре оформен отвор на предния капак за аеродинамичен външен вид. Атлетичните хълбоци създават мощна осанка.
Пакетът Black Exterior включва кантове на страничните стъкла в цвят Gloss Black, предна решетка в цвят Matte Graphite Atlas с рамка в цвят Gloss Black и капаци на страничните огледала в цвят Gloss Black. Черна емблема допълва външния вид.
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Jaguae I-Pace Interior Design
За изключителна изтънченост усъвършенстваното капсулиране на мотора намалява звука му, а изчистеният екстериорен дизайн минимизира шума от вятъра.
Архитектурата на изцяло електрическия Jaguar I-PACE позволява комбинация от луксозна майсторска изработка и щедро 656-литрово багажно пространство в интериора на автомобила.
Изберете седалки Sports или Performance със селекция от различни материали. Устойчивата опция KvadratTM предлага мека материя с модерен облик.

ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ, ЛЕСНО СЪЖИТЕЛСТВО

Насладете се на наелектризиращата динамика на Jaguar с предимствата на електрическото шофиране като ниски разходи за притежание, нулеви
вредни емисии и 8-годишна гаранция.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

ПРОБЕГ (ДО)

470 км**

Шофирайте до 470 км при пълно зареждане**.
Данни по WLTP. Реалните стойности може да се различават в зависимост от стила ви на шофиране.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

8,5часове**

С променливотоково зарядно устройство с мощност 11 kW пълно зареждане може да бъде постигнато само за 8,5 часа**. Идеално за зареждане у дома през нощта.
Време, базирано на използване на домашно зарядно устройство с мощност 11 kW AC.

ЕМИСИИ

0CO2

Насладете се на нулеви вредни емисии.

УСКОРЕНИЕ

4,8секунди

Постига 0-100 км/ч за 4,8 сек.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Jaguar I-Pace Features
Въодушевяваща мощност и динамика. Нулеви вредни емисии. С изцяло електрически силов агрегат Jaguar I‑PACE е истински автомобил за водача.
Оборудван с интуитивни и отзивчиви технологии, включително Pivi Pro1 информационно-развлекателна система и Amazon Alexa с набор от функции за гласово управление.
Jaguar I-PACE се зарежда лесно - у дома или по време на пътуване. Pivi Pro1 показва всички зарядни станции по пътя.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Матрични LED предни фарове със знакови дневни светлини
 • 20-инчови джанти Style 5068 с ефект „диамант“ и контрастно покритие в цвят Gloss Dark Grey
 • Фиксиран панорамен покрив
 • Предни седалки с 16-посочно електрическо регулиране, с подгряване и охлаждане и функция за запаметяване за водача
 • MeridianTM аудиосистема
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED предни фарове със знакови дневни светлини
 • 20-инчови джанти Style 6007 с ефект „диамант“
 • Програмируемо осветление в купето
 • Долен сензорен екран
 • Безжично зареждане на устройства
 • MeridianTM аудиосистема

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

МОДЕЛИ JAGUAR I‑PACE

Вижте пълната гама модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Вижте фактите и данните.
ГАЛЕРИЯ

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте изображенията на Jaguar I-PACE.

** Вижте WLTP данни.
Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

*Най-добър автомобил в света, Най-добър автомобилен дизайн в света и Най-екологичен автомобил в света за 2019 г.

**Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възрастта, състоянието, температурата и съществуващия заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

Мокър: Обемът, измерен чрез симулиране на товарното пространство, напълнено с течност.

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

2Може да се прилага политика на добросъвестно ползване. Включва 1-годишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

Гаранцията за батерията на I-PACE с капацитет 90 kWh е ограничена до 8 години или 160 000 км (което настъпи първо). Тя е възстановима, в случай на производствен дефект или ако сертифициран търговец на Jaguar измери, че здравословното състояние батерията е паднало под 70%.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Моля, имайте предвид, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата на покупка, версията на двигателя и трансмисията.

Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.