ОФЕРТИ И ФИНАНСИ

ОФЕРТИ И ФИНАНСИ

Динамично Jaguar пътешествие

Насладете се на летните пътешествия с мощен и луксозен Jaguar! Оборудвайте своя Jaguar с оригинални аксесоари и създайте перфектния автомобил за всякакви летни поводи!
Динамично Jaguar пътешествие

Специални услуги на Jaguar

Нашата мисия 'Дестинация Нула' е част от ангажимента ни да направим живота на обществото по-безопасен и здравословен, а околната среда по-чиста. Поради тази причина наш основен приоритет в момента е здравето на нашите клиенти и служители.
Специални услуги на Jaguar

15 СПОРТНИ SUV АВТОМОБИЛА НА ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА


ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА СЕГА!

Луксозните и спортни SUV-автомобили E‑PACE, F‑PACE и I‑PACE съчетават в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar – красив дизайн, ултра прецизно управление, ненадминат премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Родени да бъдат различни, тези автомобили са перфектният избор за всички, които търсят водещ в класа си лукс, „котешка“ грация, пъргавина и удоволствие от шофирането, което ще оправдае и най-смелите очаквания.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

СПЕЦИАЛНИ СЕЗОННИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ


ЗА ГУМИ, ДЖАНТИ И TMPS СЕНЗОРИ

До края на 2019 г. клиентите на Jaguar и Land Rover имат възможността да се възползват от специални промоционални условия в нашия магазин.

София – 02/4007 300
Пловдив – 032/606 606
Варна – 052/680 200
Бургас – 056/807 137

*Двете оферти не могат да бъдат комбинирани с други промоции и отстъпки.
*Срок на валидност на специалните сезонни предложения – 31.12.2019 г. или до изчерпване на количествата.

30%


Вземете 30% отстъпка при покупка на комплект (4 бр.) гуми, джанти и TPMS сензори за Вашия Jaguar или Land Rover. Изключителното ни сезонно предложение е актуално за лимитирано количество артикули налични в склад на Мото-Пфое. За повече информация потърсете най-близкото представителство на Jaguar или Land Rover до Вас.

15%

Ако се възползвате от нашето сезонно предложение, ние ще ви дадем допълнително 15% отстъпка за всички аксесоари за Вашия автомобил, налични на склад при доставчик.