РАЗГЛЕДАЙТЕ JAGUAR E‑PACE

РАЗГЛЕДАЙТЕ JAGUAR E‑PACE

СИЛА И ОСАНКА

Изваян екстериор с уверена стойка. LED предни фарове с усъвършенствана технология за дълги светлини се съчетават с характерното лого в цвят Gloss Black.

E-Pace 24MY
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ

ЕЛЕГАНТЕН ЗАВЪРШЕК

Всеки интериорен детайл е прецизно изработен; от шевовете, характерни за топка за крикет до монограма, гравиран на въртящите се копчета, седалките Ковънтри и подглавниците с логото на Jaguar.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

МОЩНОСТ И ПЪРГАВИНА

Освободете динамиката на електрическото задвижване, основана на инженерните решения на Jaguar.

ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

Режимът Hybrid оптимизира ефективността. Режимът Save запазва заряда на батерията за използване в режим EV – идеално за пътуване в градските зони с чист въздух.
НАЕЛЕКТРИЗИРАЩ ПРОБЕГ
ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАРЕЖДАНЕ

СПЕЦИФИКАЦИИ

0-100 КМ/Ч

7,3секунди

0-100 km/h in 7.3 seconds in Jaguar E-PACE P270e.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

269к.с. (kW)

198 kW при Jaguar E-PACE P270e.

ЕМИСИИ (ОТ)

31г/км ††

Нулеви вредни емисии в режим EV.

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО

601литри

„Мокър“ обем, измерен чрез симулиране на товарното пространство, напълнено с течност.

ОТЗИВЧИВО УПРАВЛЕНИЕ

Откликва на пътя пред вас в реално време. Опционалната система Адаптивна динамика на Jaguar E-PACE автоматично регулира окачването, смяната на предавките и кормилното управление на автомобила за оптимално изживяване при шофиране. Поемете пълен контрол върху системата Програмируема динамика, за да я пригодите към собствения си стил на шофиране.

УВЕРЕНОСТ ПРИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ

Поемете контрол върху динамиката на вашия Jaguar E-PACE, като изберете една от четирите настройки JaguarDrive Control. Оптимизирайте по отношение на производителност, комфорт или икономичност. При лоши метеорологични условия изберете режим Дъжд, Лед или Сняг, за да регулирате автоматично настройките на двигателя и спирачната система с цел максимална тяга.

СВЪРЗАНОСТ И КОМФОРТ

Усещане за свързаност без усилия. Технология с мисъл за вас.

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ

Идеалният спътник. Свързан с Pivi Pro1 чрез елегантния 11,4-инчов извит сензорен екран с гласово управление Alexa. Поддържайте всичко актуално със софтуерните актуализации по въздуха.

ДИШАЙТЕ С ЛЕКОТА

Опционалната система Cabin Air Purification измерва качеството на въздуха в интериора, докато активно сканира и филтрира навлизащия въздух от замърсители като прах и полени.

ОСТАНЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Останете фокусирани върху пътя напред. Изберете конфигурируемите 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача (IDD) и Head-up дисплей, предоставящи съществената информация само с един поглед.

ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Изберете от набора функции, предназначени да опростят шофирането и паркирането. Можете да получите достъп до режима Подпомагане на водача директно от обновения волан.

БЕЗПРЕПЯТСТВЕНИ ИЗГЛЕДИ

Следете пътя отзад с вътрешното огледало за обратно виждане ClearSight.5 Независимо дали возите много багаж или високи пътници отзад, видеото на живо осигурява ясна видимост.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

МОДЕЛИ

МОДЕЛИ

Вижте пълната гама модели и спецификации.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Несравнима функционалност с характерния дизайн на Jaguar.

††Вижте WLTP данни

Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.


1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от вашия търговец на Jaguar.

2Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

3Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

4Само за съвместими смартфони

5Опционална характеристика. Подлежи на спазване на местните регламенти. Ако клиентите, които носят бифокални или вариофокални лещи, не могат лесно да настроят фокуса на изображението на цифровото огледало за обратно виждане ClearSight, те могат да върнат режима на огледалото за обратно виждане по всяко време.


Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) и пазара или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.


Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Функциите на Pivi и InControl, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква подновяване след първоначалния срок, указан от вашия търговец. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Определени функционалности на Alexa зависят от технологиите за интелигентен дом. Използването на Amazon Alexa изисква акаунт в Amazon.


MeridianTM е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Възможно е да се прилагат условия за крайния потребител на Apple Inc.


Android Auto е търговска марка на Google LLC.