ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

Открийте перфектната за вас комбинация от производителност и ефективност.

Нашата гама изцяло електрически и хибридни автомобили е смел нов израз на легендарната производителност, интелигентните технологии и красивия иновативен дизайн на Jaguar.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ (BEV) АВТОМОБИЛИ

JAGUAR I-PACE

Първият ни изцяло електрически SUV, Jaguar I‑PACE, съчетава първокласен дизайн с производителност на спортен автомобил, като ви изстрелва от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди. И го прави почти безшумно с нулеви вредни емисии.
JAGUAR I-PACE

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

Безплатното приложение GO I-PACE анализира вашите пътувания, като ви посочва кога и къде да зареждате и колко можете да спестите.
ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

АВТОМОБИЛИ PLUG-IN HYBRID (PHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Нашият луксозен мощен SUV предлага вълнуваща комбинация от ефективност на Plug-in Hybrid, ежедневна практичност, впечатляващ дизайн и спортно управление.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Всички предимства на Plug-in Hybrid с всички радости на компактен SUV. Jaguar E‑PACE е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

АВТОМОБИЛИ MILD HYBRID (MHEV)

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Технологията мек хибрид се съчетава с луксозната производителност. Jaguar F‑PACE е вълнуваща комбинация от ежедневна практичност, динамично управление и впечатляващ дизайн.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

С дръзки дизайнерски щрихи в интериора и екстериора и ефективна технология мек хибрид под капака, първият ни компактен SUV е перфектната комбинация от пъргавина на спортен автомобил и ежедневна ефективност.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Технологията мек хибрид издига нашите най-модерни и ефективни спортни седани до нови нива на изтънченост и производителност.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Луксозният бизнес седан с отличителен дизайн и динамично задвижване. Сега с технология мек хибрид за още по-голяма ефективност при всяка пътуване.

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.