SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Лукс, производителност и технологии, изведени на най-високите нива, за да създадат уникални автомобили Jaguar.

​Зашеметяваща производителност, ненадминат лукс и авангардни технологии. Special Vehicle Operations демонстрира най-доброто от Jaguar с редица ексклузивни модели, колекционерски издания с ограничен тираж и уникално проектирани модели.

НАШИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ

НАШИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ

SVO е базиран в чисто новия ни технически център на стойност 20 милиона паунда в Йоркшър, Англия. Това специализирано производствено съоръжение е Център за върхови постижения на Jaguar Land Rover и е дом на екип от 200 автомобилни специалисти. Седалището на SVO на 20 000 м 2 разполага с над 40 инженерни зали за инспекция и съоръжение за боядисване от световна класа.
УЛТИМАТИВНИЯТ И ДИНАМИЧЕН SUV

УЛТИМАТИВНИЯТ И ДИНАМИЧЕН SUV

Приемайки целия лукс и практичност на стандартния F-PACE, нашата вълнуваща нова SVR еволюция освобождава истинския потенциал на автомобила. 5,0-литров V8 двигател със суперчарджър, усъвършенствана аеродинамична архитектура и компоненти, фокусирани върху производителността, правят това най-бързият F-PACE досега.
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛА

НАШИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ

Нашите SV специализирани центрове са жизненоважна дестинация за всеки, който иска да тества нашите уникални автомобили и да разговаря с нашия екип от SV експерти.

ДЕМО АВТОМОБИЛИ

ДЕМО АВТОМОБИЛИ

Искате ли да изпробвате автомобил Jaguar SV? Нашите специализирани центрове на SV предлагат достъп до шедьоври на Jaguar SV с автомобили на място.
ЕКСПЕРТНИ ПОЗНАНИЯ

ЕКСПЕРТНИ ПОЗНАНИЯ

Благодарение на техните несравними познания за продуктите, нашият екип от специалисти по продажби на SV са перфектните партньори, които ще ви помогнат да създадете своя автомобил Jaguar.
ОБУЧЕНИ ТЕХНИЦИ

ОБУЧЕНИ ТЕХНИЦИ

SV автомобилите са изключително специални и поради това изискват специално внимание. Ето защо в нашите специализирани центрове На SV работят най-високо квалифицираните техници на Jaguar. Техниците в специализираните центрове на SV получават обучение, за да гарантират, че Вашият автомобил получава възможно най-добрата грижа.

ОТКРИЙТЕ SV СПЕЦИАЛИСТ

След като въведете своя пощенски код, моля, изберете „Специализиран център на SV" от падащото меню с услуги.