РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА PLUG-IN ХИБРИДЕН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ (PHEV)

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА PLUG-IN ХИБРИДЕН ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ (PHEV)

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ (PHEV)

Разгледайте режимите, които ви позволяват да изберете оптималния вариант.

ХИБРИДЕН РЕЖИМ

ХИБРИДЕН РЕЖИМ

Вашият режим на шофиране по подразбиране автоматично приоритизира електрическата мощност, освен ако не се нуждаете от допълнителната мощност на двигателя или ако няма наличен заряд.
РЕЖИМ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАДВИЖВАНЕ (EV)

РЕЖИМ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАДВИЖВАНЕ (EV)

Избираем ръчно от бутон на конзолата, режимът EV увеличава максимално времето на използване на електрическата мощност. Системата ще включи двигателя само ако е необходима максимална мощност.

ОПТИМИЗИРАНЕ НА ВАШИЯ РАЗХОД НА ГОРИВО

Когато сте в режима на шофиране по подразбиране (хибриден) можете да оптимизирате разхода на гориво или заряда на батерията, като използвате една от двете алтернативни функции за управление на зареждането:

ФУНКЦИЯ SAVE

ФУНКЦИЯ SAVE

Избираема ръчно от сензорния екран на автомобила, функцията SAVE (Запазване) предотвратява понижаване на заряда на батерията под избраното ниво. Това ви осигурява тихо шофиране с нулеви вредни емисии на по-късен етап от пътуването.
ФУНКЦИЯ ЗА ПРОГНОЗНА ОПТИМИЗАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯТА (PEO)

ФУНКЦИЯ ЗА ПРОГНОЗНА ОПТИМИЗАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯТА (PEO)

Въвеждането на дестинация в навигационната система автоматично ще включи функцията Прогнозна оптимизация на енергията (Predictive Energy optimisation - PEO) на автомобила. Чрез използване на географски данни за предвиждане на пътя пред вас, PEO интелигентно превключва между електрическия мотор и бензиновия двигател, за да увеличи максимално икономията на гориво през цялото пътуване. Това също така намалява до минимум вредните емисии в градските зони.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ

Разберете простите стъпки за зареждане на вашия автомобил у дома или във вашата следваща дестинация.
НАСТРОЙКА

НАСТРОЙКА

За да извлечете най-доброто от основните функции и характеристики на вашия автомобил, първата ви стъпка е да се свържете с вашата информационно-развлекателна система и да настроите дистанционното управление от смартфона.