ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДА НА JAGUAR В СОЛИХЪЛ

Влезте зад кулисите на впечатляващите нови свръхмодерни производствени съоръжения в Солихъл, придружени от един от нашите експертни гидове, и вижте какво е необходимо, за да се вдъхне живот на едни от най-технологично напредналите автомобили в света.

ИНТЕЛИГЕНТЕН МЕТАЛ

ИНТЕЛИГЕНТЕН МЕТАЛ

Новата, за първи път в своя клас, монокок конструкция на Jaguar с повишено съдържание на алуминий прави революция в автомобилната динамика, финеса и качеството на возията. На Лоуд Лейн можете да наблюдавате как нейната перфектно очертана каросерия добива форма - завършена с онези знакови задни хълбоци.
ЕЛЕГАНТНА КИБЕРНЕТИКА

ЕЛЕГАНТНА КИБЕРНЕТИКА

Вижте от близо как 627-те високотехнологични роботи от нашата специална кибернетична армия оформят, занитват и залепват всеки отделен автомобил в перфектен унисон. Това включва новия F‑PACE с неговата уникална олекотена каросерия, изградена от нулата с помощта на иновативни прецизни камери. Всичко това преди нашите умели майстори да персонализират и завършат всеки уникален Jaguar според поръчката.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Мислите да купите Jaguar? Туристическите обиколки на заводите на Jaguar ви предлагат шанс да развихрите въображението си относно стотици елементи по поръчка. Интериори от мека кожа в цвят Jet, Latté или Brogue; фурнири от релефен алуминий или сатинирано фино дърво; джанти, цветове на боята и мултимедийни опции за класическо, спортно или съвременно усещане - всичко това е налично.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛЯ

ОТВОРЕТЕ ВСИЧКИ
Как да запазя?
Трябва ли да нося нещо със себе си?
На каква възраст трябва да бъда?
Мога ли да паркирам в завода?
Кога трябва да пристигна?
Мога ли да правя снимки?
Осигурен ли е достъп за хора с увреждания?

Очакваме с нетърпение вашето посещение, но помнете, че местата са силно ограничени, затова запазете своето място предварително.