ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДА НА JAGUAR В КАСЪЛ БРОМУИЧ

Какво е необходимо, за да се вдъхне живот на едни от най-технологично напредналите автомобили в света? Разберете, докато един от нашите експертни гидове ви развежда на ексклузивна обиколка в емблематичния завод в Касъл Бромуич, където ще видите лично целия производствен процес - от ламарината до завършения автомобил.

ИСТИНСКИ МЕТАЛ ЗА ИСТИНСКА ТРЪПКА

ИСТИНСКИ МЕТАЛ ЗА ИСТИНСКА ТРЪПКА

Ако сте се чудили някога как се ражда един Jaguar, вече притежавате Jaguar или обмисляте покупката на такъв, това е вашият шанс да се запознаете с процеса от началото до края.
АЛУМИНИЙ

АЛУМИНИЙ

Интелигентната алуминиева архитектура на Jaguar прави революция в начина, по който създаваме автомобили - по-пъргави и по-отзивчиви. В Касъл Бромуич ще видите най-голямата алуминиева преса в света, конструирана за създава иновативната, уникална, елегантна, аеродинамична форма на F‑TYPE.
КИБЕРНЕТИКА

КИБЕРНЕТИКА

Осемдесет процента от каросерията на Jaguar XJ се конструира от над сто високотехнологични робота, които работят в перфектен синхрон. Вижте как специална кибернетична армия на Jaguar оформя, занитва и залепва автомобилите, преди умелите майстори да завършат с любов поръчката за всеки един уникален автомобил.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН JAGUAR

ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН JAGUAR

Ако обмисляте покупката на Jaguar, туристическата обиколка ви предлага възможността да изследвате стотици елементи по поръчка, които ще направят вашия автомобил уникален. Нека въображението ви оживее, докато избирате цветовете на боята и компонентите - от джантите до фурнирите, преди да поръчате своя собствен специален Jaguar.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛЯ

ОТВОРЕТЕ ВСИЧКИ
Как да запазя?
Трябва ли да нося нещо със себе си?
На каква възраст трябва да бъда?
Мога ли да паркирам в завода?
Кога трябва да пристигна?
Мога ли да правя снимки?
Осигурен ли е достъп за хора с увреждания?

Очакваме с нетърпение вашето посещение, но помнете, че местата са силно ограничени, затова запазете своето място предварително.