JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN HYBRID

Вълнуваща комбинация от Plug-in Hybrid ефективност и Jaguar динамика.

ГАМАТА НА F-PACE PLUG-IN HYBRID

С новия F-PACE Plug-in Hybrid се наслаждавате на по-нисък разход на гориво и нулеви емисии, докато шофирате в електрически (EV) режим.

F-PACE PLUG-IN HYBRID СПЕЦИФИКАЦИИ

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ 0-80%

30 минути*


С F-PACE Plug-in Hybrid зареждането винаги е удобно, защото зареждате в движение.

РАЗХОД НА ГОРИВО

2,2 Л./100 км.


Вземете повече от Вашето пътуване с F‑PACE Plug-in Hybrid.

ВРЕДНИ ЕМИСИИ

49г/км.


Насладете се на намалени CO2 емисии с F‑PACE Plug-in Hybrid.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ

53 км.†‡


Вашите кратки пътувания са перфектни за шофиране в електрически (EV) режим.

НАГРАДЕН ДИЗАЙН И ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ

F-PACE е един от малкото автомобил, печелил отличие както за Световен автомобил на годината, така и за Световен автомобилен дизайн на годината. Новият Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid продължава да олицетворява нашето разбиране за прогресивен дизайн и съвременен лукс.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ F-PACE PLUG-IN HYBRID?

ЛЕСНО ЗАРЕЖДАНЕ

ЛЕСНО ЗАРЕЖДАНЕ

Независимо дали сте паркирали навън или зареждате по пътя, има различни варианти да заредите, където и да сте.
•Използване на домашно зарядно устройство
• Публично зареждане с постоянен ток*
ВПЕЧАТЛЯВАЩО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО

ВПЕЧАТЛЯВАЩО НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО

Jaguar F-PACE Plug-in Hybrid комбинира батерия с бензинов двигател, осигуряващи оптимална ефективност.
• Шофирането в електрически режим намалява общия разход на гориво
НАМАЛЕНИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

НАМАЛЕНИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

F-PACE Plug-in Hybrid може да се похвали с впечатляващи CO 2 емисии в електрически (EV) режим, което може да носи и редица предимства.
• Намалени CO 2 емисии
• Плащате по-ниски данъци и такси

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ

ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ С JAGUAR

ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ С JAGUAR

Лесно и достъпно зареждане, значително по-ниски разходи и по-устойчиво шофиране. Наелектризиращият свят на Jaguar Ви очаква.
ИЗБОРЪТ Е ВАШ

ИЗБОРЪТ Е ВАШ

Динамичен, изискан, мощен. Открийте своя F-PACE Plug-in Hybrid.

*Използване на зарядно с постоянен ток с мощност 32kW.


Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

Вижте данните по WLTP.

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.


Официални данни за разхода на гориво за гамата на F-PACE (без PHEV) в л. / 100 км.: комбиниран разход 5,2 - 8,9. NEDC2 CO2, Емисии 137-202 г./км. PHEV на л./100 км.: комбиниран 2,4. NEDC2 CO2, Емисии 54г./км. Обхвата на EV режима се основават на автомобила по стандартизиран маршрут. Постигнатият обхват ще варира в зависимост от състоянието на автомобила и батерията, действителния маршрут и среда и стила на шофиране. Предоставените цифри са резултат от официални тестове на производителя в съответствие със законодателството на ЕС. Само за сравнение. Цифрите в реалността могат да се различават. Данните за CO2, разход на гориво, консумация на енергия и обхват могат да варират в зависимост от фактори като стилове на шофиране, условия на околната среда, товар и аксесоари.