ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

Три дни на звездно обслужване в европейските градове с най-наелектризиращите състезания по ваш избор.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Jaguar Racing с удоволствие ви кани в бързия и футуристичен свят на Формула Е.

Като наш специален гост в европейските градове с най-вълнуващите състезания по ваш избор, ще се радвате на ексклузивно преживяване, което включва посещение на Allianz E-Village, премиум места до пистата, VIP разходка по пит-лейна, VIP посещение на гаража на Jaguar Racing, международна кухня от най-висок клас и луксозно настаняване. В края на своето посещение ще получите подарък от Jaguar Racing като спомен за вашето преживяване.

Попълнете формата в долната част на тази страница, за да бъдете информирани веднага щом започне запазването.

МОНАКО
Монако излъчва блясък и очарование на всеки завой. От световноизвестния Казино Скуеър до крайбрежната улица, окъпана в блясъка на милиардерските лодки - това е вашият шанс да усетите лично моторния спорт.
РИМ
Древният град среща бъдещето на бързите. Позволете на болидите на Формула Е, развиващи скорост 280 км/ч, да ви развълнуват със своя ускоряващ пулса стремеж за победа по живописните улици на Рим.
ПАРИЖ
С дължина 1,9 км пистата около историческия комплекс Дом на инвалидите е най-късата в календара на Формула Е, но не очаквайте никакъв недостиг на драма. Това е уикенд, който обещава ускоряващ пулса екшън в Париж.
БЕРЛИН
Jaguar Racing ви приветства на асфалта на берлинското летище Темпелхоф за един от силните моменти в календара на Формула Е. Освен карирания флаг очаквайте едно от най-радушните посрещания, които градът може да предложи.
ПРИМЕРЕН МАРШРУТ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

ПЪРВИ ДЕН

Наслаждавате се на луксозен трансфер от летището до вашия хотел в града. От там ще посетите ексклузивен прием на пилотите на Формула Е в очакване на утрешния голям ден.

ПРИМЕРЕН МАРШРУТ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

ВТОРИ ДЕН

След като бъдете закарани със шофьор до пистата, посещавате пълното със знаменитости Allianz E-Village, преди да заемете вашите премиум места до пистата. Ще имате достъп до безплатен бар, международна кухня и VIP обиколка на гаража и пит-лейна на Jaguar Land Rover.

ПРИМЕРЕН МАРШРУТ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ С JAGUAR RACING

ТРЕТИ ДЕН

Събуждате се за една идеална закуска след състезанието, преди да бъдете изпратени обратно до летището в истинския стил на Jaguar.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПЪТЕШЕСТВИЯ С JAGUAR RACING

Вижте какво може да очаквате от нашите най-нови преживявания с Формула Е.

Разгледайте галерията
РЕГИСТРИРАЙТЕ СВОЯ ИНТЕРЕС

Ако желаете да бъдете информирани за актуалните новини относно пътешествията с Jaguar, моля, попълнете формуляра по-долу.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ