F‑PACE RIDE AND DRIVE - ЧЕРНА ГОРА

Разнообразните пътища на Черна гора са идеалното място да се изпита впечатляващата пъргавина и ежедневна практичност на F-PACE.

Вижте видео
ПЛАНИРАНЕ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

По-долу ще намерите описания на всяка дестинация по маршрута. Може да пожелаете да следвате свои собствени посоки, но за да направим намирането на всяка локация лесно, сме добавили координатите в края на всяко описание. Можете да планирате своето шофиране като просто ги въведете в сателитната навигация или като ги копирате и поставите в приложението за навигация.

СЛАНСКО ЕЗЕРО И ЯЗОВИРНА СТЕНА

Открита през 1960 г. и с дължина 1663 м, Сланската язовирна стена е най-старата водноелектрическа централа в Черна гора, осигуряваща електроенергия за региона на Никшич. Самото живописно Сланско езеро покрива приблизителна площ от девет квадратни километра и е популярно сред местните като място за разходка през уикенда.

Координати на Сланската язовирна стена:
42°45'29"N 18°52'59"E

Разгледайте галерията
КОТОРСКИ ЗАЛИВ

Которският залив се намира на югоизточния бряг на Адриатическо море и се счита за един от 25-те най-красиви залива в света. Невероятната му красота и уникалната културна стойност му носят включване в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Координати на град Котор
42°25'29"N 18°46'17"E

Разгледайте галерията
ПЪТЯТ СЪС СЕРПЕНТИНИТЕ

През 1884 г., след пет години изтощителна работа, е изграден прочутият път с 25 остри завоя, който свързва Котор и Негуши. По проект на архитекта Йосип Сладе, част от пътя приема формата на буквата „M“ и се счита за обяснение в любов към бившата кралица на Черна гора - Милена.

Координати на Пътя със серпентините:
42°24'13"N 18°46'51"E

Разгледайте галерията
НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЛОВЧЕН

Национален парк Ловчен носи името на планината Ловчен, висока 1749 м, която е разположена в края на парка. Тази област има специално място в сърцата на всички черногорци. Старата столица на Черна гора - Цетине, е сгушена в подножието на планината Ловчен и много от нейните жители се отправят натам за пикници през лятото.

Координати на Ловчен (Мавзолей Ниегос)
42°23'56"N 18°49'04"E

Разгледайте галерията
СВЕТИ СТЕФАН

Малкият остров Свети Стефан е разположен в най-добре запазената и най-атрактивната част от крайбрежието на Черна гора. Този крайбрежен курорт съдържа множество църкви и други паметници, които свидетелстват за славното минало на региона.

Координати на Свети Стефан:
42°15'20"N 18°53'28"E

Разгледайте галерията
Разгледайте F-Pace
Конфигурирайте свой модел
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
Url
Намерете търговец
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
Url
Запазете тест драйв
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar
Url