F‑PACE RIDE AND DRIVE - ЧЕРНА ГОРА

Разнообразните пътища на Черна гора са идеалното място да се изпита впечатляващата пъргавина и ежедневна практичност на F-PACE.

Вижте видео
ПЛАНИРАНЕ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

По-долу ще намерите описания на всяка дестинация по маршрута. Може да пожелаете да следвате свои собствени посоки, но за да направим намирането на всяка локация лесно, сме добавили координатите в края на всяко описание. Можете да планирате своето шофиране като просто ги въведете в сателитната навигация или като ги копирате и поставите в приложението за навигация.

СЛАНСКО ЕЗЕРО И ЯЗОВИРНА СТЕНА

Открита през 1960 г. и с дължина 1663 м, Сланската язовирна стена е най-старата водноелектрическа централа в Черна гора, осигуряваща електроенергия за региона на Никшич. Самото живописно Сланско езеро покрива приблизителна площ от девет квадратни километра и е популярно сред местните като място за разходка през уикенда.

Координати на Сланската язовирна стена:
42°45'29"N 18°52'59"E

Разгледайте галерията
КОТОРСКИ ЗАЛИВ

Которският залив се намира на югоизточния бряг на Адриатическо море и се счита за един от 25-те най-красиви залива в света. Невероятната му красота и уникалната културна стойност му носят включване в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Координати на град Котор
42°25'29"N 18°46'17"E

Разгледайте галерията
ПЪТЯТ СЪС СЕРПЕНТИНИТЕ

През 1884 г., след пет години изтощителна работа, е изграден прочутият път с 25 остри завоя, който свързва Котор и Негуши. По проект на архитекта Йосип Сладе, част от пътя приема формата на буквата „M“ и се счита за обяснение в любов към бившата кралица на Черна гора - Милена.

Координати на Пътя със серпентините:
42°24'13"N 18°46'51"E

Разгледайте галерията
НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЛОВЧЕН

Национален парк Ловчен носи името на планината Ловчен, висока 1749 м, която е разположена в края на парка. Тази област има специално място в сърцата на всички черногорци. Старата столица на Черна гора - Цетине, е сгушена в подножието на планината Ловчен и много от нейните жители се отправят натам за пикници през лятото.

Координати на Ловчен (Мавзолей Ниегос)
42°23'56"N 18°49'04"E

Разгледайте галерията
СВЕТИ СТЕФАН

Малкият остров Свети Стефан е разположен в най-добре запазената и най-атрактивната част от крайбрежието на Черна гора. Този крайбрежен курорт съдържа множество църкви и други паметници, които свидетелстват за славното минало на региона.

Координати на Свети Стефан:
42°15'20"N 18°53'28"E

Разгледайте галерията
Разгледайте F-Pace
Конфигурирайте свой модел
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
Намерете търговец
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
Запазете тест драйв
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar