ICE ACADEMY</br> ШВЕЦИЯ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ
4izhgnphFCY

Разположен в самия край на шведския полярен кръг, Аржеплог е сюрреалистична ледена пустиня. Колкото и спокойно да е, навсякъде, където се обърнете, Ви се разкрива гледка с епични пропорции, което означава, че не само студеният въздух ще Ви спре дъха.

НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Разположена на едно от многото замразени езера в региона, Ice Academy е Вашият шанс да изпитате вълнуващата тръпка от шофиране върху лед зад волана на най-новите автомобили Jaguar и Land Rover. Под ръководството на нашите експертни инструктори Вашите шофьорски умения ще бъдат издигнати на съвсем ново ниво.

ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА
yt:eHwwuKqOfe0
ИЗБЕРЕТЕ СВОЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ
ШОФИРАНЕ НА ЛЕД
Предлага се като 3-дневно изживяване през уикенда или 4-дневно изживяване в средата на седмицата, това е идеалното въведение във вълнуващото изкуство на шофирането върху лед. Насладете се на зашеметяващ арктически фон, тествайте границите си по различните ледени писти.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ШОФИРАНЕ НА ЛЕД ЗА НАПРЕДНАЛИ
Предлаган като 3-дневно изживяване през уикенда или 4-дневно изживяване в средата на седмицата, шофирането на лед за напреднали е съобразено за тези с предишен опит. Управлявайте гамата автомобили Jaguar и Land Rover през технически предизвикателства и се възползвайте максимално от някои индивидуални обучения.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ГАЛЕРИЯ

Насладете се на малка част от това, което Ви очаква.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ВИЖТЕ ОТЗИВИТЕ
Вижте какво мислят безстрашните ни гости за опита им от Ice Academy с Jaguar.

СВАЛЕТЕ КНИГАТА С ГОСТИ

"Фантастично от началото до края. Живейте живота на максимум и не спирайте да създавате спомени!"


GRAHAM, UK

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
COVID-19

Какви мерки са въведени поради COVID-19?

Моля, кикнете върху следната връзка, за да видите нашия подход към COVID-19. Моля, обърнете внимание, че правителствените насоки се променят често и ние постоянно наблюдаваме ситуацията и отговаряме на изискванията. Моля, проверявайте отново на тази връзка често по време на пътуването си до Jaguar Land Rover Ice Academy.


ОБЩИ

Кой управлява Jaguar Land Rover Ice Academy?

Quintessenterial Travel управлява Jaguar Land Rover Ice Academy съвместно с Jaguar Land Rover, които осигуряват автомобилите и квалифицираните инструктори по шофиране Jaguar Land Rover Experience. Програмата за шофиране и ледените писти са проектирани от Jaguar Land Rover и екип на място ще бъде на разположение, ако имате нужда от нещо преди или по време на престоя си с нас в Швеция.

На какъв език се провежда Jaguar Land Rover Ice Academy?

Програмата се провежда на английски език.

Мога ли да участвам в Ice Academy, но да не шофирам?

Нашите програми са пригодени да предоставят уникално шофиране. Нищо не може да се сравни с шофирането на лед и затова препоръчваме да се регистрирате като шофьор. Разбираме обаче, че някои гости ще искат да придружат своите партньори, без да искат да участват в леденото шофиране. Ще бъде предложена алтернативна програма, въпреки че е от съществено значение да се отбележи, че не винаги може да бъде възможно да се планират дейности за цял ден. Ако гостите желаят да гледат как партньорите им завършват леденото шофиране, това може да се приложи само за всеки отделен случай поради капацитета на мястото и не може да се гарантира.

Какъв е максималният размер на групата за всяко шофиране?

За да осигурим по-ексклузивно и ангажиращо изживяване и в отговор на COVID-19 намалихме размера на групата си до максимум 20 гости (двама на автомобил). Всяка група от 20 ще бъде разделена на 2 групи по 10 и всяка група от 10 (5 автомобила) ще се наслаждава на шофирането си по различно време на деня, за да се избягват големи групи заедно наведнъж.

Трябва ли да имам определено ниво на физическа подготовка, за да участвам?

За да участвате в Академията, трябва да се уверите, че няма обстоятелства, които да Ви попречат да шофирате, като хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които могат да нарушат способността Ви да шофирате, лошо зрение, което не отговарят на стандартите за шофиране, бременност, респираторни заболявания или сърдечни проблеми.

Какви други активности са налични?

Има Hot Lap, Arctic Circle Drive, Husky Rides, Snowmobile обиколки (срещу допълнително заплащане), които могат да бъдат предварително резервирани при резервация на Вашето място в Jaguar Land Rover Ice Academy. За повече информация относно тези и всякакви други предлагани дейности, моля, свържете се с нашия оперативен партньор Quintessenrely Travel:

E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

ЦЕНА

Кога се затварят резервациите?


Резервациите ще бъдат затворени 30 дни преди началната дата.

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да шофирам?

Допълнителна застраховка на автомобила не се изисква, но е задължително гостите да закупят цялостна полица за застраховка на пътуването. Ако имате някакви въпроси около това, моля свържете се с нашия оперативен партньор Quintessenrely Travel:

E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

Какво е включено в цената на Jaguar Land Rover Ice Academy?

В цената влизат:

• Всички шофьорски дейности
• Настаняване в хотел (с двойно легло)
• Закуска обяд вечеря
• Напитки по време на хранене
• Летищни трансфери до / от летище Arvidsjaur.

Моля, обърнете се към Вашия индивидуален гид на обиколката за точните условия. Моля, обърнете внимание, че поради шофирането, алкохолът е включен само към Вашата вечеря и ще бъде ограничен. Безалкохолните напитки, чай и кафе са включени във всички ястия.

Какво не е включено в цената?

• Полети, хранене и напитки, които не са посочени в програмата
• Незадължителни дейности (например; Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, Husky Rides и Snowmobile)
• Такси за виза (ако е приложимо)
• Пътнически застраховки
• Всички уговорки преди или след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Кой шофира>

Вие! На разположение ще има екип от инструктори на Jaguar Land Rover Experience, които ще предоставят експертни насоки и обучение, но вие сте зад волана.

Никога досега не съм шофирал върху лед, мога ли да продължа да участвам в Jaguar Land Rover Ice Academy?

Абсолютно - шофьорските дейности са предназначени за шофьори с всякакви способности. Ще получите подробни инструктажи и нашият екип от експертни инструктори на Jaguar Land Rover Experience ще бъде на разположение, за да предостави експертни насоки и инструкции на леда чрез двупосочни радиостанции, монтирани във всеки автомобил. За програмите за напреднали се препоръчва предишен опит.

Какви автомобили ще управлявам?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. С включени сесии с; Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover new Defender и обиколка като пасажер в Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. С включени сесии с; Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover new Defender и обиколка като пасажер в Jaguar I-PACE eTrophy

Понякога може да се наложи да сменим посочените автомобили поради обстоятелства извън нашия контрол и си запазваме правото да го направим.

Автомобилите с ръчна скорост или автоматични са?/

Всички автомобили в програмата са автоматик.

Автомобилите са с ляв или десен волан?

Разполагаме с автомобили и от двата вида. Клиенти, на които не им е удобно да шофират от определена страна, са добре дошли да информират инструкторските екипи, които ще направят всичко възможно, за да отговорят на Вашите изисквания.

Каква е минималната възраст за участие?

Минималната възраст за участие е 21 години с 3 години опит за изпълнение на критериите за шофиране по Леденото езеро. Дейности, които включват шофиране по обществения път (напр. Добавяне на Arctic Circle Drive), възрастта за участие е 25 години с 3 години опит.

Какъв тип шофьорска книжка ще ми трябва?

Всички водачи трябва да притежават пълна и валидна шофьорска книжка. Ще ви бъде изпратена уеб връзка към онлайн формуляр, който трябва да попълните предварително, за да проверите състоянието на вашия лиценз.

Всички шофьори трябва да имат поне три (3) години непрекъснат опит в управлението с пълен лиценз без сериозно произшествие или осъждане през последните две (2) години. Всички пилоти трябва да са на възраст над 25 години, да имат не повече от 6 настоящи наказателни точки в лиценза си (където е приложимо), за да им позволят да участват във всякакви пътни изисквания на курса. Трябва да ни уведомите, ако имате повече от 6 наказателни точки в шофьорската си книжка.

Колко души има във всеки автомобил?

В програмите Ice Drive и Ice Drive + ще има двама гости, споделящи автомобил. В разширените програми ще има елементи на инструкция 1: 1 с един от инструкторите на Jaguar Land Rover. Моля, обърнете се към нашия раздел COVID-19, ако пътувате самостоятелно.

ПЪТУВАНЕ

Ако пътувам сам, ще имам ли собствен автомобил?

Не. Като единичен пътник ще бъдете в автомобил с друг гост. Ще имате собствена хотелска стая през цялото време. Моля, обърнете се към нашия раздел COVID-19.

Разрешено ли е на децата да се включват в Jaguar Land Rover Ice Academy?

Jaguar Land Rover Ice Academy не е подходяща за деца поради съображения за безопасност и екстремните климатични условия на дестинацията.

Кои видове легла са на разположение?

Ние предлагаме двойни легла във всички стаи. Единични легла или две единични легла не се предлагат.

Изисква ли се виза?

Повечето страни извън ЕС изискват виза за пътуване до Швеция и ЕС. Моля, свържете се с местното консулство, за да проверите вашите специфични изисквания. Ако се нуждаете от покана за получаване на виза, моля, свържете се с нашия оперативен партньор Quintessenrely Travel, който ще ви предостави това:
E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

Коя валута се използва в Швеция?Местната валута е шведски крони (SEK).

С кого мога да се свържа, ако се нуждая от помощ при полетите или удължаването на пътуването си?

Quintessenrely Travel, нашият оперативен партньор, с удоволствие ще ви помогне при резервирането на полетите и удължаването на пътуването ви. Като туристическа агенция с пълен набор услуги, те ще бъдат повече от щастливи да подобрят вашето изживяване в Ice Academy. С тях може да се свържете, както следва:
E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

Имам ли нужда от специално облекло?

Температурите по време на шофиране могат да паднат до -30 ° C или по-ниски и затова ви молим да си осигурите подходящо топло, устойчиво на атмосферни влияния облекло и обувки. Не е предоставено облекло и затова препоръчваме на всички участници да носят следните елементи:


• Топла шапка
• Топли ръкавици
• Вълнен шал
• Термичен основен слой (с дълъг ръкав / дълги крака)
• Добро изолирано яке
• Вълнено джъмпер или яке от полар
• Някои допълнителни леки слоеве, които да добавите според нуждите
• Здрава, удобна обувка (подходяща за шофиране)
• Слънчеви очила

Ако гостите резервират допълнителни дейности (включително, но не само с моторни шейни и шейни с кучета), е включено защитно облекло. Моля, свържете се с екипа на Quintessenrely Travel при резервация за пълна информация.

Какъв е дрес кодът за вечерите?

Вечерният дрескод е небрежен.

Какво се случва, ако времето не е идеално за шофиране на лед?

Ако времето доведе до затваряне на леденото поле от съображения за безопасност, ще бъде предложена алтернативна програма.

Имам ли право да нося камера или видеокамера?


Да, разбира се, но имайте предвид, че Jaguar Land Rover Ice Academy се провежда в тайното съоръжение за тестване на студен климат на Jaguar Land Rover, така че ще се прилагат някои ограничения за фотография. Дроновете не са разрешени.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Говорете с професионалист от нашия екип на +44&nbsp;207&nbsp;291&nbsp;5254
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се последните новини
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и свалете най-новите брошури за Ice Academy
ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ
Запазете своето преживяване с Jaguar