ИЗЖИВЯВАНЕ В АКАДЕМИЯТА ЗА ШОФИРАНЕ ВЪРХУ ЛЕД, ШВЕЦИЯ
ЗАПАЗЕТЕ СЕГА

Огромно замръзнало езеро, обградено от безкрайна борова гора. Перфектното място за Академията за шофиране върху лед Jaguar Land Rover Ice Academy.

УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Разположена на едно от многото замръзнали езера в региона, Академията е вашият шанс да изпитате въодушевяващата тръпка от шофирането върху лед зад волана на най-новите автомобили Jaguar и Land Rover. Под ръководството на нашите инструктори-експерти вашите умения за шофиране ще бъдат издигнати на изцяло ново ниво.

yt:DW78Qs_VNuo
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ

НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА ИЗЖИВЕЕТЕ ИСТИНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ


РОБЪРТ КЪРСЪН, АВТОР

CHOOSE YOUR ICE DRIVE EXPERIENCE
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ICE DRIVE
Налично като 3-дневно изживяване през уикенда или 4-дневно изживяване през седмицата, това е перфектното въведение във вълнуващото изкуство на шофирането върху лед. Изпитайте границите на възможностите си върху различни ледени писти на фона на зашеметяващ арктически пейзаж.
ICE DRIVE ADVANCED
Също предлагана като 3-дневно изживяване през уикенда или 4-дневно изживяване през седмицата, тази програма е предназначена основно за завърналите се гости или за тези с предишен опит в шофирането върху лед. Изправете Jaguar I‑PACE пред технически предизвикателства и се възползвайте максимално от индивидуалното обучение в мощни SVR автомобили на пистите.
ГАЛЕРИЯ НА АКАДЕМИЯТА ЗА ШОФИРАНЕ ВЪРХУ ЛЕД

Насладете се на кратък преглед на това, което можете да очаквате от Академията за шофиране върху лед.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
ОБЩИ

Кой управлява Jaguar Land Rover Ice Academy?

Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH управлява Jaguar Land Rover Ice Academy съвместно с Jaguar Land Rover, които предоставят автомобилите и квалифицираните инструктори за Jaguar Land Rover Experience. Програмата за шофиране и ледените писти са създадени от Jaguar Land Rover, като освен това разполагате с мениджър на място, който контролира всички аспекти на вашето изживяване зад волана, за да гарантира, че преминава гладко.Кой шофира?

Вие шофирате! Ще има наличен екип от инструктори на Jaguar Land Rover Experience, които да осигурят експертни насоки и обучение, но вие сте зад волана.На какъв език се провежда Jaguar Land Rover Ice Academy?

Програмата се провежда на английски език.Мога ли да участвам в Академията за шофиране върху лед без да съм водач?

Нашите програми са предназначени да осигурят уникално изживяване при шофиране. Ние не можем да предложим на неводачи алтернативна програма за забавление поради условията и мястото на провеждане на събитието. Нищо не може да се сравни с шофирането върху лед, затова ви препоръчваме да се регистрирате като водач.Какви други дейности са налични?

Има опционални разходки с кучешки впряг, обиколки със снегомобил и шофиране по маршрути от Полярния кръг (срещу допълнително заплащане), които могат да се резервират предварително, когато запазвате вашето място в Академията за шофиране върху лед на Jaguar Land Rover. За повече информация за тези и всякакви други дейности, които се предлагат, моля, попитайте екипа, когато пристигнете на място, или изпратете имейл на jlriceacademy@zerotwonine.com

ЦЕНА

Какъв е крайният срок за резервации?

Крайният срок за резервация е 4 седмици преди началото на съответния курс.Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да шофирам?

Не се изисква допълнителна застраховка за автомобила, но гостите трябва задължително да закупят туристическа застраховка Помощ при пътуване. Туристическата застраховка може да бъде закупена чрез нашата агенция Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH.


Имейл: jlriceacademy@zerotwonine.com or Телефон: +49 69 460 97 47 47 (09:00 – 18:00 ч (централноевропейско време), от понеделник до петък, с изключение на местните официални празници. Може да се прилагат такси на местния оператор).Какво е включено в цената на Jaguar Land Rover Ice Academy?

По принцип цената включва следното: всички дейности по шофирането, настаняване в хотел (с двойно легло), закуска, обяд и вечеря, напитки по време на храненията и трансферите до/от Летище Арвидсяур. Моля, вижте в маршрута на вашето индивидуално пътуване какво точно е включено в цената. Имайте предвид, че поради изискваното ниво на шофиране алкохолът е включен само във вечерята и ще бъде ограничен. Безалкохолни напитки, чай и кафе са включени във всички хранения.Какво не е включено в цената на изживяването зад волана?

Полети, хранения и напитки, които не са посочени в програмата, допълнителни дейности (например разходки с кучешки впряг и обиколки със снегомобил) такси за визи (ако е приложимо), туристически застраховки и всякакви договорености преди и след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Никога преди не съм шофирал върху лед, мога ли въпреки това да участвам в Jaguar Land Rover Ice Academy?

Абсолютно – дейностите по шофиране са предназначени за водачи с всякакви нива на умения. Ще получите обстоен брифинг за водача и нашият екип от инструктори-експерти на Jaguar Land Rover Experience ще бъде на разположение, за да ви предостави експертни упътвания и инструкции на леда чрез двупосочно радио, монтирано във всеки автомобил. За програмите за напреднали е силно препоръчително да имате предишен опит в шофирането върху лед.Какъв автомобил ще шофирам?

За програмата Ice Drive:
F‑TYPE V6, F‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
За програмата Ice Drive+:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
За програмата за напреднали Ice Drive Advanced:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑PACE, I‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
За програмата за напреднали Ice Drive Advanced +:
F‑TYPE V6, F‑TYPE V8, F‑TYPE V8 SVR, F‑PACE, I‑PACE, Range Rover Sport, Range Rover VelarПонякога може да се наложи да променим или заменим посочените автомобили поради обстоятелства извън нашия контрол и ние си запазваме правото да правим това.С механична или с автоматична трансмисия са автомобилите?

Всички автомобили по тази програма са с автоматична трансмисия.С ляв или с десен волан са автомобилите?

Автомобилите са комбинация от ляв и десен волан. Клиентите, които не се чувстват комфортно да шофират от определена страна на автомобила, могат да информират екипите инструктори, които ще направят всичко възможно да отговорят на изискванията им.Каква е минималната възраст за участие?

Минималната възраст за участие е 21 години с притежание на пълноправно свидетелство за управление на МПС от 3 години или 23 години с притежание на пълноправно свидетелство за управление на МПС от 1 година.Какъв тип свидетелство за управление на МПС трябва да имам?

Всички водачи трябва да имат пълноправно и валидно свидетелство за управление на МПС. Ако притежавате свидетелство за управление на МПС, издадено от Великобритания, ще ви бъде изпратен уеб линк към онлайн формуляр, който трябва да попълните предварително, за да потвърдите статуса на вашето свидетелство. Ако свидетелството ви е издадено извън Великобритания, тогава трябва да попълните формуляр - декларация за свидетелството ви за управление на МПС на приветстващия брифинг. Вашето свидетелство за управление на МПС трябва да е валидно и актуално и трябва да бъде донесено и представено в деня на изживяването.Всички водачи трябва да имат минимум три (3)-годишен непрекъснат шофьорски опит по пълноправно свидетелство за управление, без сериозно ПТП или присъда в последните две (2) години. Или поне 1 (едно)-годишен непрекъснат шофьорски опит по пълноправно свидетелство за управление на МПС, без сериозно ПТП или присъда в този период, ако водачът е на възраст 23 години или повече. Всички водачи трябва да имат не повече от 6 текущи наказателни точки по свидетелството си (ако е приложимо), за да отговарят на всички изисквания на курса за шофиране по пътна настилка. Трябва да ни уведомите, ако имате над 6 наказателни точки в свидетелството си за управление на МПС.Трябва ли да имам определено ниво на физическа годност, за да участвам?

За да участвате в изживяването зад волана, трябва да гарантирате, че не са ви известни обстоятелства, които биха ви дисквалифицирали от шофирането, като например хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които биха могли да влошат способността ви да шофирате, лошо зрение, което не отговаря на стандартите за шофиране, бременност или сърдечни проблеми.Колко души са във всеки автомобил?<br
Всеки автомобил ще бъде споделян от двама гости. В програмите за напреднали ще има елементи на инструкции 1:1.

ПЪТУВАНЕ

Ако пътувам сам, ще имам ли свой собствен автомобил?

Не. Като един пътник ще бъдете комбинирани с друг гост във вашия автомобил. Ще имате своя хотелска стая за целия период.Позволено ли е деца да се присъединят към Jaguar Land Rover Ice Academy?

Jaguar Land Rover Ice Academy не е подходяща за деца от съображения за безопасност и поради екстремните климатични условия на мястото на събитието.Какъв е максималният брой хора в група за всяко изживяване зад волана?

За да предоставим по-ексклузивно и вълнуващо изживяване, максималният брой хора в група за Jaguar Land Rover Ice Academy е 30 гости (по двама в автомобил), и 20 гости за програмите за напреднали Ice Drive Advanced и Advanced +.Какъв тип легла са налични?

Предлагаме двойни легла във всички стаи. Не са налични стаи с едно или с две отделни легла.Необходима ли ми е виза?

Повечето държави извън ЕС изискват виза за пътувания до Швеция и ЕС. Свържете се с местното консулство, за да проверите за конкретните изисквания. Ако се нуждаете от покана, за да получите виза, обърнете се към Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH, които ще ви предоставят такава.Каква валута се използва в Швеция?

Местната валута е шведски крони (SEK).С кого мога да се свържа, ако ми е необходима помощ с резервациите на полети или застраховка за пътуване?

Нашият партньор Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH с удоволствие ще ви помогне с резервацията на вашите полети и застраховката за пътуване. Можете да се свържете с тях както следва: Имейл: jlriceacademy@zerotwonine.com Телефон: +49 69 460 97 47 47 (09:00 – 18:00 ч (централноевропейско време), от понеделник до петък. Може да се прилагат такси на местния оператор).Трябва ли да имам специално облекло?

Температурите на събитието по шофиране могат да паднат до -30°C или по-ниски, затова трябва да си осигурите подходящо топло и устойчиво на тежки климатични условия облекло и обувки. Ние не предоставяме облекло, затова препоръчваме на всички участници да вземат със себе следните вещи:


• Топла шапка
• Топли ръкавици
• Вълнен шал
• Термо облекло базов слой (дълъг ръкав / дълъг панталон)
• Добре подплатено яке
• Вълнено или поларено яке
• Няколко допълнителни олекотени слоя дрехи за добавяне при необходимост
• Здрави, удобни обувки (подходящи за шофиране)Какъв е вечерният дрескод?

Вечерният дрескод е небрежно елегантен.Какво се случва, ако времето не е идеално за шофиране върху лед?

Ако времето не е подходящо и доведе до затваряне на леденото поле поради съображения за безопасност, ще бъде предложена алтернативна програма.Позволено ли ми е да нося фотоапарат или видеокамера?

Да, разбира се. Но имайте предвид, че Jaguar Land Rover Ice Academy се провежда в секретното съоръжение за изпитвания в студен климат, така че може да се прилагат някои ограничения за снимки. Дронове не се допускат.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя идеален автомобил
ЦЕНИ И КАТАЛОЗИ
Научете повече за автомобилите Jaguar
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
Бъдете информирани с най-новите новини от Adventure Travel