WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot Ви осигурява 3G или 4G Wi-Fi точка за достъп във Вашия Jaguar, което позволява на пътуващите в автомобила да свържат до 8 устройства към интернет. *


Wi-Fi Hotspot Ви осигурява постоянна свързаност. Тя позволява на Вас и Вашите спътници да се свързвате с интернет чрез мощна 4G точка за достъп в автомобила. Това означава, че могат да бъда свързани до осем устройства, за да сте в течение с работата, живота и забавлението, докато сте в движение.

В сравнение с връзка през смартфон надеждността на интернет връзката е увеличена чрез свързване към местната 4G мрежа чрез мощната външна антена на Jaguar.

Поставяте SIM карта само за данни в четеца на карти във Вашия Jaguar и включвате Wi-Fi Hotspot от сензорния екран. След това сигнал за данни се предоставя от местната 4G мобилна мрежа през монтирана на покрива антена. Това осигурява по-силна връзка за пренос на данни, тъй като традиционно свързаният с металната конструкция на автомобила „блокиращ“ ефект е намален.

Когато 4G точката за достъп се активира, можете да свържете Вашия смартфон или таблет към нея, като използвате функциите за свързаност на устройството.

Потърсете съдействие от Вашия търговец за настройване на Вашата Wi-Fi точка за достъп.

В зависимост от доставчика на мобилни услуги и вида на Вашия план бихте могли да използвате данни от настоящия Ви план за мобилен телефон. Някои доставчици предлагат споделени планове, при които можете да получите допълнителна SIM карта за Вашата Wi-Fi точка за достъп и да я включите към Вашия споделен план. Това означава, че Вашата Wi-Fi точка за достъп и Вашият мобилен телефон използват данни от споделения план и Вие ще получавате една сметка за плащане.

Wi-Fi Hotspot може да бъде поръчана само за автомобили Jaguar, оборудвани с Connect или Connect Pro.

Има два налични размера на SIM картата в зависимост от избора Ви на информационно-развлекателна система InControl.

За Touch се нуждаете от 2FF SIM карта (Mini SIM)
За Touch Pro се нуждаете от 3FF SIM карта (Micro SIM)

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

*4G е налична понастоящем само за F‑TYPE. Wi-Fi Hotspot осигурява 3G Wi-Fi точка за достъп за всички други модели автомобили.