Какво представлява Jaguar Incontrol?

INCONTROL Е НАБОР ОТ УСЛУГИ И ПРИЛОЖЕНИЯ, КОИТО ВИ СВЪРЗВАТ С ВАШИЯ JAGUAR И ОКОЛНИЯ СВЯТ БЕЗПРОБЛЕМНО И СИГУРНО.

Управлявана от многоядрен процесор Intel с високоскоростна Ethernet мрежа от сензорния екран точно като таблет, InControl навигира точно, осигурява Ви постоянна свързаност и забавление, обажда се за помощ при необходимост и има много други функции. Функциите на Remote свързват Вас и Вашия Jaguar отвсякъде по света чрез Вашия смартфон. Driver Assistance Ви дава свобода да се наслаждавате на представянето на Вашия Jaguar, независимо дали паркирате в града или сте на пътя.

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ INCONTROL

ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ INCONTROL

Нашата най-усъвършенствана автомобилна информационно-развлекателна система ще Ви осигурява забавление, докато навигационната система Ви отвежда до желаното място - от врата до врата. Създадени да направят шофирането по-безопасно и приятно, Touch и Touch Pro са нашите най-усъвършенствани автомобилни информационно-развлекателни системи. Свържете смартфона си, за да имате достъп и до приложенията.
АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN<sup>TM</sup>

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIANTM

Изпитайте избора си на музика с повече яснота и прецизност от всякога, благодарение на превъзходните автомобилни аудио технологии на Meridian. Изберете от 3 налични аудиосистеми Meridian. Аудиосистема Meridian, налична с Touch или с Touch Pro, аудиосистема със съраунд звук Meridian, налична с Touch Pro, или аудиосистема Meridian Signature, която предлага усъвършенствано изживяване.
INCONTROL CONNECTIVITY

INCONTROL CONNECTIVITY

С пакетите Connect и Connect Pro всеки се свързва лесно във Вашия Jaguar за безпроблемно изживяване. С Remote Essentials или Remote Premium управлявате Вашия Jaguar и дистанционно. А може да изберете допълнителната сигурност на опциите Protect и Secure Tracker, които осигуряват по-голяма безопасност на Вас и Вашия Jaguar.
INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

INCONTROL DRIVER ASSISTANCE

Функциите на InControl Driver Assistance Ви гарантират по-голяма безопасност при шофиране и паркиране. Можете да сведете до минимум риска от удари и драскотини при паркиране в тесни пространства в града благодарение на Асистента за паркиране. Функциите за шофиране Ви помагат да не сваляте поглед от пътя, предупреждават Ви за инциденти и опасности и Ви алармират , ако нивата ви на концентрация се променят.
АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ

АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ

Уверете се, че Вашата навигационна система е актуална, като изтеглите най-новите карти. Актуализирането на Вашите карти гарантира, че навигационната система съдържа най-новата информация за пътища и интересни места, за да Ви осигури най-добрите маршрути до крайната Ви дестинация.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.