PRO SERVICES

PRO SERVICES

PRO SERVICES

Touch Pro в съчетание с Pro Services предлага редица усъвършенствани функционалности, създадени да Ви помогнат да стигнете Вашата дестинация лесно:


• Избягвате задръствания с Информация за трафика в реално време

• Навигирате от момента, в който излезете навън, до достигане на Вашата дестинация с Маршрут от врата до врата

• Откривате интересни места бързо и лесно чрез Онлайн търсене от Lonely Planet и други популярни туристически пътеводители

• Виждате къде отивате чрез Сателитен изглед и Изображения на изгледи от улицата

• Изпращате автоматично на контактите си актуална информация за Вашето ETA (Предполагаемо време на пристигане) чрез Споделяне на ETA.

Pro Services осигурява всичко: от информация, базирана на данни за трафика в реално време, до навигация от врата до врата, координирана от Вашия смартфон.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРАФИКА В РЕАЛНО ВРЕМЕ


Информация за трафика в реално време използва огромно количество подадени данни за пътните условия в реално време, за да Ви предоставя най-точната информация за трафика по Вашия планиран маршрут. С актуалната информация за трафика, планирането, променянето на маршрута и завършването на Вашето пътуване е по-ефективно от всякога.

МАРШРУТ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА


Приложението Route Planner Ви позволява да навигирате от врата до врата. Задайте дестинацията от смартфона си и ще бъдете насочени към Вашия автомобил, който ще поеме навигацията. Щом паркирате, навигацията се връща обратно към Вашия смартфон, който предоставя финални упътвания за достигане на крайната дестинация пеша или чрез градския транспорт.

СИНХРОНИЗАЦИЯ В ОБЛАКА


Всички Ваши маршрути се синхронизират автоматично между навигационната система на автомобила Touch Pro, приложението InControl Route Planner на Вашия смартфон и уебсайта Route Planner.

ОНЛАЙН ТЪРСЕНЕ


Независимо къде се намирате, можете да търсите интересни места близо до Вас. Системата предоставя информация, изображения и прегледи чрез достъп до ресурси. Навигирайте право към тях или ги споделяйте с другите директно от конзолата.

САТЕЛИТЕН ИЗГЛЕД


Понякога може да поискате да се ориентирате в заобикалящата Ви среда чрез изглед отгоре. С Connect Pro можете да превключвате на сателитен изглед с едно докосване.

ОНЛАЙН МАРШРУТ


Когато пътувате към определена дестинация, системата следи пътните условия в реално време и отчита типичното състояние на трафика в съответния час от деня, за да Ви държи по оптималния маршрут.

СПОДЕЛЯНЕ НА ETA


Споделяйте Вашите движения и предполагаемо време на пристигане (ЕТА) със семейството и приятелите си. Ако изоставате от очакваното време, Touch Pro може да ги информира автоматично за това чрез изпращане на актуална информация от Ваше име чрез SMS или имейл.

ПАРКИНГ УСЛУГА


Когато наближавате Вашата дестинация, Connect Pro може да Ви показва къде има налични места за паркиране. Просто докоснете предпочитания от Вас паркинг и навигационната система се актуализира, за да Ви насочи към него.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.