УПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА НА JAGUAR INCONTROL

Всичко, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на функциите и приложенията на системата Incontrol на вашия Jaguar
УПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА НА JAGUAR INCONTROL

ФУНКЦИИ И ПРИЛОЖЕНИЯ В СВЪРЗАН АВТОМОБИЛ

InControl е технологичното сърце на изживяването в купето на Jaguar, осигуряващо прецизен контрол на средата, навигация, информация, забавление и сигурност, както и несравнима свързаност със света. В зависимост от функциите на InControl, които сте купили, трябва да създадете акаунт и да активирате избраните от Вас услуги InControl.

КАК ДА НАСТРОИТЕ ФУНКЦИИТЕ НА INCONTROL

АКТИВИРАНЕ НА PROTECT*

АКТИВИРАНЕ НА PROTECT*

За да се възползвате от услугите Protect, трябва да следвате 3 прости стъпки, за да създадете своя акаунт онлайн, да регистрирате автомобила си и да активирате услугите InControl, които сте купили.
 
*При някои модели услугите Protect са включени в Remote.
ПОСТАВЯНЕ НА SIM КАРТА

ПОСТАВЯНЕ НА SIM КАРТА

За да можете да използвате функциите за свързаност на InControl като Wi-Fi Hotspot и Pro Services, трябва да поставите SIM карта с подходящ договор за пренос на данни.
НАСТРОЙКА НА PRO SERVICES

НАСТРОЙКА НА PRO SERVICES

Pro Services предлага редица усъвършенствани възможности за Touch Pro.
ИНСТАЛИРАЙТЕ INCONTROL APPS

ИНСТАЛИРАЙТЕ INCONTROL APPS

InControl Apps е наличен за изтегляне от Apple App Store или Google Play за повечето смартфони Android и Apple iOS. Инсталирайте InControl Apps, за да откриете съвместими приложения за Вашето устройство.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ФУНКЦИИТЕ НА INCONTROL

АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ

АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ

Уверете се, че Вашата навигационна система е актуална, като изтеглите най-новите карти. Актуализирането на Вашите карти гарантира, че навигационната система съдържа най-новата информация за пътища и интересни места, за да Ви осигури най-добрите маршрути до крайната Ви дестинация.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Secure Tracker използва проследяваща технология, за да Ви предупреди за опит за кражба и посочва местоположението на автомобила Ви на съответните власти за навременното му откриване и връщане.
JAGUAR BLUETOOTH<sup>®</sup> CONNECTIVITY

JAGUAR BLUETOOTH® CONNECTIVITY

Научете как да използвате Bluetooth® Connectivity с Вашите устройства и разгледайте функциите, които могат да Ви осигурят свързаност, докато шофирате.

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Jaguar InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.