INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps представлява интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака и на локацията, и др. - през USB порт.
  • Забавлявайте се, като избирате от над 45 000 безплатни аудиокниги

РАЗВЛЕЧЕНИЕ

MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Над 30 000 радиостанции и 1 милион подкасти от 120 страни на върха на пръстите Ви, от спорт до новини, музика и много други. Можете да търсите радиостанции и подкасти по държава/град и жанр, да създавате Списък с Любими и да го слушате вкъщи или в чужбина, във Вашия автомобил, на Вашия смартфон, таблет или Apple TV/носимо устройство.
АУДИОКНИГИ

АУДИОКНИГИ

Изтеглете или слушайте поточно аудиокнига от нашата библиотека от над 45 000 безплатни аудиокниги, включително бестселъри, нови заглавия и класики от всички жанрове.

ПЪТУВАНЕ И УДОБСТВО

ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life Ви предоставя възможно най-добрата информация за времето със Superior Accuracy™ за всяко място, с безконтактен изглед на текущите метеорологични условия, почасови прогнози, предупреждения за опасно време и резюме MinuteCast® - всичко това, докато шофирате безопасно, сигурно и без разсейване.
SYGIC

SYGIC

Sygic е офлайн GPS навигационна система, помагаща на 33 милиона души да пътуват уверено и безопасно всеки ден в 115 държави.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia е най-големият доставчик на информация за паркинги в света, използван от милиони водачи всеки месец онлайн и през приложението на компанията за смартфон. Parkopedia предоставя подробна информация за 28 милиона паркоместа в над 90 000 паркинга в 6 000 града в 40 държави.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse е бърз, безплатен и лесен начин да споделяте местонахождението си със семейството и приятелите си чрез GPS проследяване в реално време.

За да използвате одобрени от Jaguar приложения на сензорния екран на Вашия автомобил, изберете InControl Apps, когато поръчвате Вашия нов Jaguar. Има еднократно плащане и хардуерът може да бъде само заводски оборудван. InControl Apps за Вашия смартфон се предлага безплатно в Google Play и Apple App Store. Някои приложения на трети страни могат да изискват покупка или абонамент. След свързване към Вашия смартфон InControl Apps може да се управлява от сензорния екран на Вашия Jaguar.

Считано от 30 септември 2019г., Spotify вече няма да поддържа достъп през InControl Apps. Достъп до Spotify ще може да се осъществява от клиентите чрез Smartphone Pack, ако автомобила е оборудван с такъв.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.

**Обърнете внимание, че ние нямаме тясно партньорство с Dropbox или Google Drive, използваме само предлагания от тях отворен приложно-програмен интерфейс API (отворено решение). Ние трябва да следваме техните изисквания по отношение на лого и марка, затова можем да споменаваме техните услуги в описанието на нашето приложение. Повече информация на https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding