PIVI & ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА PIVI PRO

PIVI & ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА PIVI PRO

Намерете отговорите на най-често задаваните въпроси относно информационно-развлекателната система на Jaguar и нашите свързани услуги.

НАСТРОЙКИ НА СИСТЕМАТА И КОНТРОЛИ

НАСТРОЙКИ НА СИСТЕМАТА И КОНТРОЛИ

WI-FI, СВЪРЗАНОСТ И ДАННИ

WI-FI, СВЪРЗАНОСТ И ДАННИ

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

IGUIDE

Налично за изтегляне за AppleTM и AndroidTM, приложението Jaguar iGuide* улеснява намирането на важна информация относно функциите и характеристиките на Вашия Jaguar.
IGUIDE

НАСТРОЙКИ НА СИСТЕМАТА И ЗАБАВЛЕНИЕ

ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ
РАДИО И МЕДИЯ ПЛЕЙЪР
USB СВЪРЗАНОСТ
ПАКЕТ ONLINE
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
НАСТРОЙКИ И КОНТРОЛИ
ГЛАСОВО РАЗПОЗНАВАНЕ
ОБЩИ

НАВИГАЦИЯ

ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ
ИЗГЛЕДИ НА КАРТИ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ
НАСОЧВАНЕ ПО МАРШРУТ
ОБЩИ
НАСТРОЙКИ

АБОНАМЕНТИ

ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ
АБОНАМЕНТИ
ПОКУПКА И АКТИВИРАНЕ
ПРЕКРАТЯВАНЕ НА УСЛУГИТЕ INCONTROL
ПРЕДПОЧИТАНИЯ

WI-FI, СВЪРЗАНОСТ И ДАННИ

ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ
WI-FI И HOTSPOT
SIM И ДАННИ
BLUETOOTH
ТЕЛЕФОН

АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА

ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СОФТУЕРА
РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА

НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТОВА, КОЕТО ТЪРСИТЕ?

Нашите специалисти по информационно-развлекателни системи очакват Вашето обаждане. 


Телефон: 0370 5000500 


Имейл: lradvice@jaguarlandrover.com

1Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, указан от Вашия търговец на Jaguar.

2Вашият автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличието на функциите във Вашата държава. Вижте https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay за повече информация.

3Вашият автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличието на функциите във Вашата държава. Вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

4Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Jaguar. Приложението Remote трябва да бъде изтеглено от Apple App Store/Google Play Store.

5Изискват се акаунт за InControl и абонамент за InControl Remote, Secure Tracker или Secure Tracker Pro. Услугите Secure Tracker и Secure Tracker Pro изискват активиране и автомобилът трябва да се намира в зона с мрежово покритие. За да продължите да използвате съответната функция след първоначалния абонаментен период, ще трябва да подновите абонамента си и да заплатите приложимите такси за подновяване.

6Изисква се 12-месечен абонамент за пакет Online. За да продължите да използвате съответната функция след първоначалния абонаментен период, ще трябва да подновите абонамента си и да заплатите приложимите такси за подновяване. Наличност само на свързани пазари; моля, проверете при Вашия търговец. Пакет Online за пакетите със спецификации S и нагоре.

7Прилага се политика на добросъвестно ползване. След изразходване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта за предаване на данни и функционалността в автомобила може да се понижат за останалите дни от месеца. 8Актуализацията подлежи на съгласие на собственика/водача. Изисква се свързаност в мрежата.