ЗАРЕЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ У ДОМА

Започнете деня с пълен заряд на батерията.

Когато става въпрос за зареждането на вашия Jaguar, няма друго такова място като дома. Просто включвате автомобила в електрическата мрежа вечерта – точно както мобилния си телефон – и до сутринта ще имате пълен заряд и ще сте готови за път.

ДОМАШНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ – ПЕРФЕКТНИЯТ НАЧИН ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

За най-кратко време за зареждане у дома препоръчваме професионално инсталирано домашно зарядно устройство, известно още като wall box или домашна зарядна станция.


Инсталирането обикновено изисква частен паркинг извън улицата – като алея или гараж – за свързване към домашната ви електрическа мрежа. Моля, проверете пригодността на вашия имот с избрания от вас доставчик на домашна зарядна станция.

СЪБУДЕТЕ СЕ ГОТОВИ ЗА ПЪТ

СЪБУДЕТЕ СЕ ГОТОВИ ЗА ПЪТ

Домашна зарядна станция ще зареди изцяло електрически автомобил през нощта и ще предостави до 35 км1 пробег за 60 минути при използване на 7 kW захранване.
ПЕСТЕТЕ ПАРИ ВСЕКИ МЕСЕЦ

ПЕСТЕТЕ ПАРИ ВСЕКИ МЕСЕЦ

Зареждането у дома е не само удобно, но и цената на електроенергията на километър е по-ниска в сравнение с бензина и дизела. А с тарифата за електроенергия в извънпиковите часове, можете да я намалите допълнително.
ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Домашните зарядни станции от одобрени от бранша доставчици са проектирани за използване при всякакви метеорологични условия

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ В ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

3-пинов щепсел 3 kW домашна зарядна станция 7 kW домашна зарядна станция
Приблизително време за пълно зареждане 7 часа 4 часа 1 2 часа
Максимална мощност на зареждане 2 kW 3 kW 7 kW

ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ НА ДОМАШНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

1. ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДОСТАВЧИК

1. ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ДОСТАВЧИК

За да стартирате процеса на инсталиране, изберете вашия доставчик на домашна зарядна станция. Вашият търговец на Jaguar може да ви помогне с първите стъпки.
2. АНКЕТА ЗА ПРИГОДНОСТ

2. АНКЕТА ЗА ПРИГОДНОСТ

Избраният от вас доставчик ще проведе анкета по телефона или онлайн, за да определи пригодността на вашия имот за wall box.
3. УГОВОРЕТЕ ДАТА ЗА МОНТАЖ

3. УГОВОРЕТЕ ДАТА ЗА МОНТАЖ

Уговорете дата за монтаж с избрания от вас доставчик. Ако отговаряте на изискванията за държавна субсидия за подпомагане на разходите за монтаж, вашият доставчик ще направи това от ваше име.
4. ИНСТАЛИРАНЕ И ДЕМОНСТРАЦИЯ

4. ИНСТАЛИРАНЕ И ДЕМОНСТРАЦИЯ

Като наближи датата на монтажа, избраният от вас доставчик ще инсталира вашата wall box и ще ви запознае с основите на зареждането.

ДОМАШНИТЕ КОНТАКТИ ПРЕДОСТАВЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО СПОКОЙСТВИЕ

Ако отсъствате от дома за дълги периоди от време и не разполагате с домашна зарядна станция, стандартният домашен контакт, който се използва за домакински електроуреди, също ще зареди автомобила ви макар и много по-бавно. Това става, като включите опционалния домашен заряден кабел (Mode 2) на вашия Jaguar в електрическата мрежа.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

Изживейте света на електрифицираната производителност на Jaguar с нашата гама изцяло електрически и хибридни автомобили.
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ

КАК ДА ЗАРЕЖДАТЕ

Запознайте се с простите стъпки за зареждане на вашия изцяло електрически или PHEV автомобил у дома или на път.
ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

С непрестанно разрастваща се инфраструктура от обществени зарядни станции зареждането далеч от дома е по-достъпно от всякога.

ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ JAGUAR?

Свържете се с функциите в основата на вашия електрифициран свят и разберете простите стъпки за зареждане у дома и в движение.
ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ JAGUAR?

1Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възраст, състояние, температура и съществуващ заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

‡Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари. NEDC2 са данни, изчислени чрез използване на правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

*Официални данни за разход на гориво: N/A (не е приложимо); Данни за I-PACE в kWh/100 км: При комбиниран цикъл 22,0-25,2. CO2 емисии 0 г/км. EV пробег: До 470 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за I-PACE

**Официални данни за разхода на гориво за гамата F-PACE (с изключение на PHEV) в л/100 км: При комбиниран цикъл 6,2--12,2. WLTP CO2 емисии 163-275 г/км. PHEV в л/100 км: При комбиниран цикъл 2,2. WLTP CO2 емисии 49 г/км. Данните за EV пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут. Постигнатият пробег варира в зависимост от състоянието на автомобила и батерията, реалния маршрут и среда и стила на шофиране. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. CO2разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара и аксесоарите.

Вижте WLTP данни за F-PACE

*Официални данни за разхода на гориво за E-PACE PHEV в л/100 км: При комбиниран цикъл 1,4 - 1,6 CO2 емисии 33 г/км. EV пробег: До 60 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за E-PACE