ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ ЗА АВТОПАРКОВЕ И БИЗНЕС КЛИЕНТИ

Презаредете бизнеса си със значителни икономии и характеристики за устойчивост.

Включването на вашия автопарк в света на електрическата енергия на Jaguar има потенциала да презареди начина ви на работа. Нулеви вредни емисии, намалени експлоатационни разходи и значителни финансови стимули са само част от причините, поради които е време да прегърнете електрическата революция.

НАМАЛЕНИ ДАНЪЦИ ЗА СЛУЖЕБНИ АВТОМОБИЛИ

Електрическите автомобили обикновено подлежат на по-ниски данъчни ставки от бензиновите или дизеловите автомобили. Вашата организация може да се възползва и от отчисление, приспадащо стойността на превозното средство от годишните ви печалби.
НАМАЛЕНИ ДАНЪЦИ ЗА СЛУЖЕБНИ АВТОМОБИЛИ
НУЛЕВИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

НУЛЕВИ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

Изцяло електрическите автомобили Jaguar – и plug-in хибридните автомобили, когато се шофират в изцяло електрически режим – са в състояние да постигнат максимална мощност с нулеви вредни емисии. Това може да спомогне за намаляване на общото въздействие върху околната среда на вашата организация и да създаде имидж, който отразява вашата отдаденост на устойчивия бизнес.
ПО-НИСКИ АКЦИЗИ И РЕГИСТРАЦИОННИ ТАКСИ

ПО-НИСКИ АКЦИЗИ И РЕГИСТРАЦИОННИ ТАКСИ

Акцизите като цяло са по-ниски за електрически автомобили и може дори да бъдат нулеви. В държавите, където табелите с регистрационните номера се купуват отделно от автомобила или се получават чрез лотария, електрическите автомобили могат да се възползват от намалени цени и дори изцяло да избегнат лотарията за регистрация на автомобил.
ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ

ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ

Тъй като изцяло електрическите силови агрегати имат по-малко на брой движещи се части в сравнение с бензинов или дизелов двигател и възможностите за регенеративно спиране са относително по-щадящи за спирачките и гумите, разходите за обслужване са по-ниски.
СУБСИДИРАНИ ТАРИФИ ЗА ЗАРЯДНО ОБОРУДВАНЕ

СУБСИДИРАНИ ТАРИФИ ЗА ЗАРЯДНО ОБОРУДВАНЕ

Правителствата в много държави ще предлагат схеми за зареждане на работното място, които могат значително да намалят цената за покупка и инсталиране на зарядни станции на обществени и работни места.
УДОБСТВО И ДОСТЪП

УДОБСТВО И ДОСТЪП

В някои градски зони е разрешено електрическите автомобили да използват лентите за споделено пътуване без пътници, както и автобусните ленти. Те също така обикновено са освободени от такси за задръствания, ограничения за паркиране и зони с ниски емисии.
ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ГОРИВО

ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ЗА ГОРИВО

Цената на електричеството обикновено е по-ниска на километър спрямо бензина или дизела, така че изцяло електрическите и plug-in хибридните автомобили са по-евтини за ежедневна употреба. Водачите могат да спестят още повече, като използват домашна зарядна станция при по-ниската нощна тарифа за електроенергия в извънпиковите часове.

ПРЕМИНЕТЕ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

Говорете с нашия специален екип, за да направите следващите си стъпки към електрифициране на вашия бизнес с електрически автомобили Jaguar.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

Изживейте света на електрифицираната производителност на Jaguar с нашата гама изцяло електрически и хибридни автомобили.
ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ JAGUAR

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.