ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

Електрифицирана производителност. Нулеви вредни емисии.

Нашият усъвършенстван, изцяло електрически Jaguar I‑PACE е вълнуваща комбинация от практически тиха производителност на спортен автомобил и нулеви вредни емисии.

КАК РАБОТЯТ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ?

КАК РАБОТЯТ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ?

Изцяло електрическата производителност на Jaguar се захранва от два електрически мотора и батерия. Автомобилът се зарежда чрез включване във външно електрозахранване и чрез регенеративно спиране. Така той не изисква бензин или дизел и произвежда нулеви вредни емисии.
КАКВО ГИ ПРАВИ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ?

КАКВО ГИ ПРАВИ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ?

С 90 kWh батерия Jaguar I‑PACE може да постигне пробег до 470 км* с едно зареждане. Той може да се зарежда лесно през нощта с помощта на домашна зарядна станция или домашен контакт и се възползва от постоянно разрастваща се мрежа от обществени зарядни станции.
С КАКВО СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА ШОФИРАНЕТО ИМ?

С КАКВО СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА ШОФИРАНЕТО ИМ?

Изцяло електрическият силов агрегат е не само невероятно тих, но е и в състояние да предостави плавно и мигновено ускорение с лесна смяна на предавките. За да постигнем пъргавината на спортен автомобил, разположихме батерията между осите, което осигурява нисък център на тежестта и почти перфектно разпределение на масата. Изцяло електрическият Jaguar I‑PACE ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди.

КАК ЗАРЕЖДАМ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ?

Изцяло електрическите автомобили могат да се зареждат на професионално инсталирана домашна зарядна станция, в домашен контакт и на много обществени места за зареждане като фитнес зали, търговски центрове и сервизни станции по магистрали.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА<sup>1</sup>

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА1

  • 9 часа за зареждане през нощта на 11 kW AC домашна зарядна станция. Или до 53 км пробег за 60 минути

  • 12,75 часа за зареждане през нощта на 7 kW AC домашна зарядна станция. Или до 35 км пробег за 60 минути

  • 48 часа за зареждане в домашен контакт. Или до 8 км пробег за 60 минути
ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО<sup>1</sup>

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО1

  • До 35 км пробег за 60 минути на 7 kW AC обществена зарядна станция

  • До 62 км пробег за 15 минути на 50 kW DC зарядна станция за бързо зареждане

  • До 127 км пробег за 15 минути на 100 kW DC зарядна станция за бързо зареждане
КОЕ ВЛИЯЕ НА ПРОБЕГА?

КОЕ ВЛИЯЕ НА ПРОБЕГА?

В изцяло електрическия автомобил батерията е единственият източник на енергия за всичко. В резултат на това вашият стил на шофиране, функциите, които използвате в купето, и дори условията, в които шофирате, ще влияят на общия пробег.
ЩЕ МИ ПЕСТИ ЛИ ПАРИ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ?

ЩЕ МИ ПЕСТИ ЛИ ПАРИ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ?

По-ниски експлоатационни разходи, по-ниски цени на електричеството в сравнение с тези на бензина и дизела и значителни данъчни облекчения са само някои от начините, по които преходът към изцяло електрически автомобил може да ви пести пари всяка година.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЕНА НА ПРИТЕЖАНИЕ

Jaguar I-PACE има пълна гаранция за батерията за 8 години или 160 000 км – което настъпи първо.

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ?

Отговорете на 5 бързи въпроса относно навиците ви на шофиране, за да разберете дали следващият ви автомобил трябва да бъде изцяло електрически, plug-in хибриден, дизелов или бензинов.

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

Безплатното приложение GO I-PACE анализира вашите пътувания, като ви посочва кога и къде да зареждате и колко можете да спестите.
ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА ВАС ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ АВТОМОБИЛ

JAGUAR I-PACE

Първият ни изцяло електрически SUV. Jaguar I‑PACE съчетава първокласен дизайн с производителност на спортен автомобил, като ви изстрелва от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди. И го прави почти безшумно с нулеви вредни емисии.
JAGUAR I-PACE

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

АВТОМОБИЛИ PLUG-IN HYBRID

АВТОМОБИЛИ PLUG-IN HYBRID

Насладете се на гъвкавостта на електрическата енергия за ежедневни пътувания с бензинов двигател за по-дълги пътувания.
АВТОМОБИЛИ MILD HYBRID

АВТОМОБИЛИ MILD HYBRID

MHEV възстановява енергията, която обикновено се губи при намаляване на скоростта, и я използва вътрешно като мощност за подпомагане на бензиновия или дизеловия двигател.

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.

*Официални данни за разход на гориво: N/A (не е приложимо); Данни за I-PACE в kWh/100 км: При комбиниран цикъл 22,0-25,2. CO22 емисии 0 г/км. EV пробег: До 470 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за I-PACE

1Времето за зареждане ще варира в зависимост от много фактори, включително, но не само: възраст, състояние, температура и съществуващ заряд в батерията; използвано съоръжение и продължителност на зареждането.

^ Данните за CO2 емисиите2, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.