АВТОМОБИЛИ MILD HYBRID (MHEV)

Производителността на Jaguar в съчетание с подобрена икономия на гориво.

Технологията mild hybrid (MHEV) на Jaguar интелигентно възстановява енергията, която обичайно се губи при намаляване на скоростта, и я използва отново за увеличаване на мощността към двигателя за повишена ефективност.

КАК РАБОТЯТ АВТОМОБИЛИТЕ MILD HYBRID?

КАК РАБОТЯТ АВТОМОБИЛИТЕ MILD HYBRID?

Нашите автомобили мек хибрид интелигентно съчетават ефективен бензинов или дизелов двигател Ingenium на Jaguar с мощна батерия под пода, което позволява изключване на двигателя, когато автомобилът се движи по инерция, спира или е спрял. Енергията, която обикновено се губи при забавяне, се събира и съхранява, за да се използва отново вътрешно като мощност.
КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА АВТОМОБИЛ MILD HYBRID?

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА АВТОМОБИЛ MILD HYBRID?

Предоставящ по-ниски CO₂ емисии и подобрена икономия на гориво, усъвършенстваният електрифициран силов агрегат на MHEV го прави идеален за шофиране в натоварения градски трафик с често спиране и потегляне. По отношение на производителността, увеличената мощност към двигателя генерира бързо, линейно ускорение от място.

Кой е подходящият за вас?

Отговорете на 5 бързи въпроса относно навиците ви на шофиране, за да разберете дали следващият ви автомобил трябва да бъде дизелов, бензинов или електрически.

АВТОМОБИЛИ JAGUAR MILD HYBRID

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Технологията мек хибрид се съчетава с луксозната производителност. Jaguar F‑PACE е вълнуваща комбинация от ежедневна практичност, динамично управление и впечатляващ дизайн.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

С дръзки дизайнерски щрихи в интериора и екстериора и ефективна технология мек хибрид под капака, първият ни компактен SUV е перфектната комбинация от пъргавина на спортен автомобил и ежедневна ефективност.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Технологията мек хибрид издига нашите най-модерни и ефективни спортни седани до дръзки нови нива на изтънченост и производителност.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Луксозният бизнес седан с отличителен дизайн и динамично задвижване. Сега с технология мек хибрид за още по-голяма ефективност при всяка пътуване.

ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

Изцяло електрическата технология на Jaguar предоставя производителност на спортен автомобил с нулеви вредни емисии.
АВТОМОБИЛИ PLUG-IN HYBRID

АВТОМОБИЛИ PLUG-IN HYBRID

Насладете се на гъвкавостта на електрическата енергия за ежедневни пътувания с бензинов двигател за по-дълги пътувания.

Jaguar Land Rover Limited постоянно търси начини за подобряване на спецификацията, дизайна и производството на своите превозни средства, части и аксесоари и промени се извършват непрекъснато. С оглед на това, ние си запазваме правото да правим промени без предизвестие.

*Официални данни за разход на гориво: N/A (не е приложимо); Данни за I-PACE в kWh/100 км: При комбиниран цикъл 22,0-25,2. CO22 емисии 0 г/км. EV пробег: До 470 км. Предоставените данни са резултат от официалните тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС с напълно заредена батерия. Само за сравнителни цели. Реалните данни може да се различават. Данните за консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите, монтираните аксесоари, действителния маршрут и състоянието на батерията. Данните за пробега се основават на серийно произвеждано превозно средство по стандартизиран маршрут.

Вижте WLTP данни за I-PACE

^ Данните за CO2 емисиите, разхода на гориво, консумацията на енергия и пробега може да варират в зависимост от фактори като стила на шофиране, условията на околната среда, товара, джантите и монтираните аксесоари.