АУДИО ОТ MERIDIAN™ ЗА JAGUAR

Музика, която подхожда на въодушевяващата динамика на вашия Jaguar.
АУДИО ОТ MERIDIAN™ ЗА JAGUAR

ИЗЖИВЯВАНЕ, ПОДОБНО НА КОНЦЕРТ, ВЪВ ВАШИЯ JAGUAR

Изпитайте избора си на музика с повече яснота и прецизност от всякога, благодарение на превъзходните автомобилни аудио технологии на Meridian. Иновативните технологии предоставят цялата плътност и яснота на звука на живото изпълнение чрез музикалния плейър на автомобила ви и стратегически разположени високоговорители. С опцията за уникалната технология TrifieldTM и алгоритъма за корекция в купето, който компенсира разнообразните повърхности и текстури, британският аудио бранд Meridian†† ви потапя в ритъма на музиката с изключителна яснота, кристално чисти високи тонове и плътни, дълбоки баси.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Да шофирате своя Jaguar, докато изтънчен звук изпълва купето, е едно от върховните удоволствия в живота. С до 14* стратегически разположени високоговорителя, 380 вата и двуканален субуфер за по-плътен звук, аудиосистемата осигурява чист и ясен звук за всички в купето. Има две налични версии в зависимост от информационно-развлекателната система; Touch или Touch Pro.

*Броят на високоговорителите и ватовете зависи от това кой Jaguar сте избрали. Попитайте дилъра си за повече подробности.
АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN

АУДИОСИСТЕМА СЪС СЪРАУНД ЗВУК MERIDIAN

За емоционалната наситеност на живото изпълнение във вашия Jaguar аудиосистемата със съраунд звук Meridian има 20* предни, странични и задни високоговорители с 825 вата и двуканален субуфер, всички съчетани перфектно чрез технологията Trifield. Ексклузивна за Meridian, технологията Trifield слива централните и съраунд канали с левите и десните канали, за да осигури на вас и пътниците ви потапящо музикално преживяване.

*Броят на високоговорителите и ватовете зависи от това кой Jaguar сте избрали. Показаният автомобил е XE Pure с аудиосистемата със съраунд звук Meridian. Попитайте дилъра си за повече подробности.
АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN SIGNATURE

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN SIGNATURE

Ако затворите очи, можете да си представите, че сте на концерт на живо, толкова реалистичен и многоизмерен е звукът на аудиосистемата Meridian Signature. С до 26 високоговорителя* при 1 300 вата, включително двуканален субуфер, първата в света интегрирана в автомобила технология Trifield усилва усещането за пространство в купето.

*Броят на високоговорителите и ватовете зависи от това кой Jaguar сте избрали. Попитайте дилъра си за повече подробности.

MERIDIAN AUDIO TECH INNOVATION

ОБРАБОТКА НА ЦИФРОВИ СИГНАЛИ

ОБРАБОТКА НА ЦИФРОВИ СИГНАЛИ

Технологията за обработка на цифрови сигнали (DSP) осигурява основата за всеки високоговорител на Meridian. Тя събира всички елементи на аудиосистемата заедно, за да пресъздаде автентично преживяване.
КОРЕКЦИЯ В КУПЕТО НА MERIDIAN

КОРЕКЦИЯ В КУПЕТО НА MERIDIAN

Чрез анализ на формата на купето, акустиката и резонанса технологията на Meridian за корекция в купето премахва нежелания шум. Усъвършенстван алгоритъм позволява музиката да звучи така, както създателят ѝ е искал.
ДИГИТАЛЕН ДИТЪРИНГ НА MERIDIAN

ДИГИТАЛЕН ДИТЪРИНГ НА MERIDIAN

За удовлетворяващо аудио изживяване в автомобила, което отговаря на лукса и финеса на Jaguar, функцията за дигитален дитъринг на Meridian гарантира, че преобразуването на цифровите сигнали се осъществява гладко и безпроблемно.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Изпълваща вашия Jaguar с автентичен звук и ексклузивна за Meridian, технологията Trifield слива централните и съраунд канали безпроблемно с левите и десните канали, осигурявайки постоянно преживяване като на концерт.

ПАРТНЬОРСТВА

MERIDIAN И JAGUAR

MERIDIAN И JAGUAR

Партньорството на Meridian и Jaguar отбелязва върховни нива на британски лукс и изтънченост. За автентично музикално преживяване във вашия Jaguar Meridian са разработили уникални технологии, за да осигурят достоверно 3D музикално изпълнение по време на път. Всеки елемент допринася, от технологични иновации до точно разположение на високоговорителите в купето.
ИСТОРИЯТА НА MERIDIAN

ИСТОРИЯТА НА MERIDIAN

Основана през 1977 г. в Кеймбриджшър, Англия, Meridian Audio създава модерни hifi аудиосистеми в партньорство с Jaguar. Компанията е направила много нововъведения, включително активни високоговорители и първия в света цифров процесор за съраунд звук. Аудио технологиите на Meridian, адаптирани към уникалната среда на всеки модел на Jaguar, позволяват на водачите на автомобили Jaguar да се наслаждават на гладко, автентично музикално изпълнение, докато пътуват.