F‑PACE SVR

Със своя 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и максимална скорост от 283 км/ч F‑PACE SVR е върховият мощен SUV на Jaguar.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км
Едва 272 при автоматична трансмисия
 
РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км
От 11,9 при автоматична трансмисия

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ Е-БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Спортен автомобил Jaguar от Special Vehicle Operations (SVO) е върховият израз на известната британска марка. Всеки автомобил демонстрира най-доброто от Jaguar с вълнуваща динамика, изключителен лукс и свръхмодерни технологии. Последното творение на свръхмодерния технически център на SVO е F‑PACE SVR - най-мощният SUV на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДИНАМИЧЕН ЛУКС

F‑PACE SVR е безкомпромисен мощен автомобил, който предлага цялата практичност и функционалност на 5-местен SUV. Предните и задните седалки Performance с тапицерия от мека перфорирана кожа Windsor с ромбовиден десен предлагат върховен комфорт и опора при всеки завой.

ДИНАМИКА
ЗВУКЪТ НА SVR

5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър на F‑PACE SVR произвежда кресчендо, вдъхновено от спортните автомобили, за дълбок, впечатляващ звук. Насладете се на вълнуващия му звук, щом се разбуди.

ВИЖТЕ ВИДЕО
ЗВУКЪТ НА SVR
ДВИГАТЕЛЯТ НА SVR

5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър на F‑PACE SVR осигурява 550 к.с. и 680 Нм въртящ момент, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди и развивайки максимална скорост от 283 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА
ДВИГАТЕЛЯТ НА SVR
АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамиката е в основата на дизайна на F‑PACE SVR. Подемната сила е намалена, сцеплението е увеличено и цялостното управление е подобрено, което води до увеличена стабилност и максимална скорост от 283 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
АЕРОДИНАМИКА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА F‑PACE SVR
СПИРАЧКИ HIGH PERFORMANCE
Спирачната система High Performance на F‑PACE SVR предлага бързи, прецизни реакции, особено при многократно спиране при висока скорост, поради отличната си устойчивост срещу износване.
ОТДАЙТЕ СЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО НА СЕТИВАТА
За грабващ погледите стайлинг и динамика, която можете да чуете, вдъхновената от F‑TYPE Активна изпускателна система с клапани с променлив ход включва четворен ауспух от полиран алуминий.
КОВАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
Визуално зашеметяващи алуминиеви джанти още повече подчертават спортната мощ на F‑PACE SVR. Изберете 21-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или опционални 22-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или покритие в цвят Gloss Black.
СЕЛЕКТОР SPORTSHIFT
За бърза ръчна смяна селекторът SportShift е интуитивен и лесен за употреба и допринася за спортната същност на F‑PACE SVR.
СЕДАЛКИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ
Независимо дали седите отпред или отзад, се свързвате с F‑PACE SVR от момента, в който се плъзнете в обгръщащата тялото седалка Performance, тапицирана с премиум перфорирана кожа Windsor. На задния ред седалки пространството за краката и коленете е съответно 945 мм и 65 мм като при стандартния F‑PACE.
ВЪЗДУХОВОДИ НА ПРЕДНИЯ КАПАК
Оптимално разположени, новите въздуховоди на предния капак на F‑PACE SVR подобряват въздушния поток и охлаждането. Те позволяват по-добро освобождаване на въздуха, преминаващ през радиатора, и подпомагат поддържането на въздушния поток в двигателния отсек.
ПРОЕКТИРАН ЗА ДИНАМИКА

Луксът и практичността на моделите F‑PACE остават непокътнати. Но със своята усъвършенствана аеродинамика F‑PACE SVR освобождава истинския потенциал на автомобила за въодушевяваща динамика.

МАКСИМАЛНО ОХЛАЖДАНЕ

Уголемените въздухозаборници на предната броня на F‑PACE SVR и оптимално разположените въздуховоди на предния капак подобряват въздушния поток и охлаждането.

МАКСИМАЛНО ОХЛАЖДАНЕ
ПОДОБРЕНИЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК

Уникални странични въздуховоди отвеждат въздуха от арките на колелата, свеждайки до минимум подемната сила в предната част, а удълженият спойлер изглажда въздушния поток над автомобила, което води до въздушно съпротивление от 0,37.

ПОДОБРЕНИЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК
УСЪВЪРШЕНСТВАНА ДИНАМИКА

Гладката задна долна част на каросерията намалява въздушното съпротивление, а задният дифузьор контролира въздушния поток, допринасяйки за стабилността на F‑PACE SVR при висока скорост.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ДИНАМИКА
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДВИГАТЕЛЯ

Изцяло алуминиевият 5,0-литров бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к.с. прави F‑PACE SVR най-мощният F‑PACE досега.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ДИНАМИЧНИ ДЕТАЙЛИ
Режим Dynamic вдъхва живот на спортния характер на F‑PACE SVR. Той усилва реакцията на горивния дросел, увеличава твърдостта на волана и осъществява смяната на предавките при по-високи обороти на двигателя.


ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ F‑PACE SVR
Изберете от гама премиум SVO цветове и интериорни цветови теми в тон.


КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ОПЦИИ И JAGUAR GEAR
Персонализирайте F‑PACE SVR още повече с висококачествени опции и аксесоари.


ВИЖТЕ ОПЦИИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Обърнете внимание, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.