F‑PACE SVR

Със своя 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и максимална скорост от 283 км/ч F‑PACE SVR е върховият мощен SUV на Jaguar.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км
Едва 272 при автоматична трансмисия
 
РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км
От 11,9 при автоматична трансмисия

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ Е-БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url

Спортен автомобил Jaguar от Special Vehicle Operations (SVO) е върховият израз на известната британска марка. Всеки автомобил демонстрира най-доброто от Jaguar с вълнуваща динамика, изключителен лукс и свръхмодерни технологии. Последното творение на свръхмодерния технически център на SVO е F-PACE SVR - най-мощният SUV на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДИНАМИЧЕН ЛУКС

F‑PACE SVR е безкомпромисен мощен автомобил, който предлага цялата практичност и функционалност на 5-местен SUV. Предните и задните седалки Performance с тапицерия от мека перфорирана кожа Windsor с ромбовиден десен предлагат върховен комфорт и опора при всеки завой.

ДИНАМИКА
ЗВУКЪТ НА SVR

5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър на F-PACE SVR произвежда кресчендо, вдъхновено от спортните автомобили, за дълбок, впечатляващ звук. Насладете се на вълнуващия му звук, щом се разбуди.

ВИЖТЕ ВИДЕО
ЗВУКЪТ НА SVR
ДВИГАТЕЛЯТ НА SVR

5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър на F-PACE SVR осигурява 550 к.с. и 680 Нм въртящ момент, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди и развивайки максимална скорост от 283 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА
ДВИГАТЕЛЯТ НА SVR
АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамиката е в основата на дизайна на F‑PACE SVR. Подемната сила е намалена, сцеплението е увеличено и цялостното управление е подобрено, което води до увеличена стабилност и максимална скорост от 283 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
АЕРОДИНАМИКА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА F-PACE SVR
СПИРАЧКИ HIGH PERFORMANCE
Спирачната система High Performance на F-PACE SVR предлага бързи, прецизни реакции, особено при многократно спиране при висока скорост, поради отличната си устойчивост срещу износване.
ОТДАЙТЕ СЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО НА СЕТИВАТА
За грабващ погледите стайлинг и динамика, която можете да чуете, вдъхновената от F-TYPE Активна изпускателна система с клапани с променлив ход включва четворен ауспух от полиран алуминий.
КОВАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
Визуално зашеметяващи алуминиеви джанти още повече подчертават спортната мощ на F-PACE SVR. Изберете 21-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или опционални 22-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или покритие в цвят Gloss Black.
СЕЛЕКТОР SPORTSHIFT
За бърза ръчна смяна селекторът SportShift е интуитивен и лесен за употреба и допринася за спортната същност на F-PACE SVR.
СЕДАЛКИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ
Независимо дали седите отпред или отзад, се свързвате с F-PACE SVR от момента, в който се плъзнете в обгръщащата тялото седалка Performance, тапицирана с премиум перфорирана кожа Windsor. На задния ред седалки пространството за краката и коленете е съответно 945 мм и 65 мм като при стандартния F-PACE.
ВЪЗДУХОВОДИ НА ПРЕДНИЯ КАПАК
Оптимално разположени, новите въздуховоди на предния капак на F-PACE SVR подобряват въздушния поток и охлаждането. Те позволяват по-добро освобождаване на въздуха, преминаващ през радиатора, и подпомагат поддържането на въздушния поток в двигателния отсек.
ПРОЕКТИРАН ЗА ДИНАМИКА

Луксът и практичността на моделите F-PACE остават непокътнати. Но със своята усъвършенствана аеродинамика F-PACE SVR освобождава истинския потенциал на автомобила за въодушевяваща динамика.

МАКСИМАЛНО ОХЛАЖДАНЕ

Уголемените въздухозаборници на предната броня на F-PACE SVR и оптимално разположените въздуховоди на предния капак подобряват въздушния поток и охлаждането.

МАКСИМАЛНО ОХЛАЖДАНЕ
ПОДОБРЕНИЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК

Уникални странични въздуховоди отвеждат въздуха от арките на колелата, свеждайки до минимум подемната сила в предната част, а удълженият спойлер изглажда въздушния поток над автомобила, което води до въздушно съпротивление от 0,37.

ПОДОБРЕНИЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК
УСЪВЪРШЕНСТВАНА ДИНАМИКА

Гладката задна долна част на каросерията намалява въздушното съпротивление, а задният дифузьор контролира въздушния поток, допринасяйки за стабилността на F-PACE SVR при висока скорост.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ДИНАМИКА
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДВИГАТЕЛЯ

Изцяло алуминиевият 5,0-литров бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к.с. прави F-PACE SVR най-мощният F-PACE досега.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ДИНАМИЧНИ ДЕТАЙЛИ
Режим Dynamic вдъхва живот на спортния характер на F-PACE SVR. Той усилва реакцията на горивния дросел, увеличава твърдостта на волана и осъществява смяната на предавките при по-високи обороти на двигателя.


ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ F-PACE SVR
Изберете от гама премиум SVO цветове и интериорни цветови теми в тон.


КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ОПЦИИ И JAGUAR GEAR
Персонализирайте F-PACE SVR още повече с висококачествени опции и аксесоари.


ВИЖТЕ ОПЦИИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА

Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Обърнете внимание, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.