НОВИЯТ JAGUAR F‑PACE SVR

Представяме Ви най-ултимативния и динамичен SUV, с двигател V8 с компресор суперчарджър и водеща в класа пъргавина.

РАЗЛЕДАЙТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА

КОМБИНИРАНИ CO2 ЕМИСИИ g/km
От 260

КОБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л./100 км.
От 11,4

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar F-PACE.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Jaguar.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Лукс, динамика и проходимост, издигнати на нови нива
ДИНАМИКА
ВСИЧКО В ИМЕТО НА ДИНАМИКАТА

Доставяйки по-голяма производителност, пъргавина и динамичност от всякога, F-PACE SVR е върхът в нашата моделна гама.

F-PACE SVR СПЕЦИФИКАЦИИ
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
<b>ДВИГАТЕЛ</b>

5,0 литров


В сърцето на F‑PACE SVR лежи мощен 5-литров двигател V8 с компресор суперчарджър на Jaguar.
<b>МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ</b>

550 к.с.


550 к.с. мощност гарантират вълнуващо изживяване при шофиране всеки път, когато седнете зад волана.
<b>МАКСИМАЛЕН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ</b>

700 Нм


F-PACE SVR осигурява увеличен капацитет на въртящ момент до 700Нм.
<b>0-100КМ./Ч.</b>

4,0 секунди


Благодарение на най-новата технология - включително функцията Dynamic Launch - F ‑ PACE SVR може да ускори от 0-100 км./ч. само за 4,0 секунди.
ЕКСТЕРИОР
ЕКСТЕРИОР

Дизайнът на F-PACE SVR включва по-големи отвори на страничните калници и заден спойлер - всички те работят за намаляване на съпротивлението. Резултатът: по-добра производителност и по-добро управление.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ИНТЕРИОР
ИНТЕРИОР

Настойчивият външен вид на F-PACE SVR се допълва от функционалността на купето. От предните и задни седалки Performance в полуанилинова кожа до новия волан и интуитивната информационно-развлекателна система в автомобила, Pivi Pro*. SUV практичността се среща със стила на спортния автомобил..

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗДУХОБРАНИ
Новата предна броня допринася за внушителната спортна стойка, докато по-големите въздухозаборници помагат за охлаждането на двигателя V8 с компресор суперчарджър. Решетка в цвят Gloss Black с уникално покритие в цвят Satin Grey обръща логото SVR и допълва външния вид на модела.
СЕДАЛКИ PERFORMANCE
Свържете се с F-PACE SVR от момента, в който се настаните на седалките Performance от мека кожа Windsor и велур или полуанилинова кожа. Отопляемите предни и задни седалки се отличават с логото SVR и уникален перфориран детайл.
ВОЛАН
Коженият волан SVR добавя допълнително спортно усещане, включващо уникални шевове в цвят Flame Red и Light Lunar, съвместно с логото на SVR. 12,3-инчовия интерактивен дисплей за водача на Pivi Pro предоставя информация с един поглед.
SV PREMIUM PALETTE

За да подобрите значително индивидуалността и външния вид на Вашия Jaguar, изберете от цветовете Ultra Gloss, Satin Matte или Special Effect от палитрата SV Premium.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Използвайте конфигуратора, за да разгледате нашите дизайнерски опции и да създадете своя перфектен F-PACE SVR.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar F-PACE.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Jaguar
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Лукс, динамика и проходимост, издигнати на нови нива

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

Вижте данните по WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Данните представят средни стойности при тестовете на WLTP. Най-ниските цифри се отнасят за най-икономичния/лек набор от опции.
Най-високите цифри се отнасят за най-малко икономичния/най-тежкия набор от опции. При WLTP важи, че когато има <5 г. CO 2 отклонение между най-ниските и най-високите стойности, се декларира само най-високата.

*Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн.


Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.

Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Jaguar за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за Вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.