SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

Лукс, динамика и технологии, издигнати до най-високите нива, за да създадат уникални автомобили Jaguar.

SVO предлага върхови модели, лимитирани колекционерски серии и автомобили с високи спецификации. Всеки автомобил демонстрира най-доброто от Jaguar с впечатляваща динамика, ненадминат лукс и свръхмодерни технологии.

ТЕХНИЧЕСКИ ЦЕНТЪР НА SVO

Отделът SVO е базиран в нашия чисто нов Технически център в Уоруикшир, Великобритания, на стойност 20 милиона британски лири. Това специално производствено звено е Центърът за високи постижения на Jaguar Land Rover и дом за екип от 200 автомобилни специалисти. Седалището на SVO на площ от 20 000 м2 има над 40 зони за инженерна проверка и първокласен бояджийски цех.

f-pace svr
НАЙ-МОЩНИЯТ SUV

Съдържаща цялата практичност и лукс на стандартния F‑PACE, нашата нова вълнуваща еволюция на SVR освобождава истинския потенциал на автомобила. 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър, усъвършенствана аеродинамична архитектура и фокусирани върху динамиката компоненти го правят най-бързия F‑PACE досега.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ АВТОМОБИЛ
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
ВЪРХОВОТО ИЗРАЖЕНИЕ НА ДИНАМИКАТА НА F‑TYPE

Изстрелвайки ви от 0 до 60 мили/ч за 3,5 секунди, F‑TYPE SVR е проектиран да предоставя истинска мощност и максимална скорост от 200 мили/ч. Преконфигурирана аеродинамика, активно задно крило от карбонови влакна и Интелигентно задвижване на всички колела се съчетават, за да отприщят върховите характеристики на суперавтомобил за всякакви метеорологични условия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ АВТОМОБИЛ
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

Конструиран да бъде най-въодушевяващият спортен седан в света, Project 8 съдържа в основата си легендарния двигател V8 с компресор суперчарджър на Jaguar, но неговата скорост не се дължи само на огромната му мощ. Заимстваната от моторните спортове аеродинамика, съчетана с широко използване на карбонови влакна и олекотена алуминиева каросерия, означава, че никой друг Jaguar не се усеща по-жив.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ АВТОМОБИЛ
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете перфектния за вас Jaguar
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Изберете до три автомобила Jaguar и ги сравнете един с друг
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас