ЗА СОБСТВЕНИЦИ
ПОДДРЪЖКА ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА JAGUAR

Да персонализирате вашия Jaguar с аксесоари. Да бъдете спокойни, че разполагате със застрахователно покритие за катастрофи или повреди. И да поддържате автомобила си в състоянието, в което е излязъл от шоурума. Всичко това е част от нашата поддръжка.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА СЕРВИЗ ОНЛАЙН

Сега можете да запазите час за сервиз на вашия Jaguar онлайн. Направили сме запазването на час бързо и лесно с възможност за различни сервизни услуги, цени и избор на локация.

СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И ГАРАНЦИИ
JAGUAR СЕРВИЗ 4+

Сега клиентите на Jaguar Land Rover, които притежават автомобил, който е на 4 или повече години, могат да се възползват от преференциални условия за сервизно обслужване. Оторизираният сервиз на Land Rover работи по най-високи стандарти и предоставя 10% отстъпка от цената на вложените резервни части и 20% отстъпка от цената на труда за влагането на съответните резервни части.


Отстъпките по тази програма важат за оригинални резервни части, масла, аксесоари и консумативи, които са продадени, и монтирани на автомобили с възраст над 4 години в сервизната мрежа собственост на Мото-Пфое ЕООД. Сега можете да получите високо качество на по-ниска цена.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
JAGUAR CARE: ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ
С безплатните ни петгодишна гаранция и тригодишно сервизно обслужване без ограничение в пробега всичко, за което трябва да мислите, е пътят пред вас.
Научете повече
СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ И ГАРАНЦИИ
Погрижете се автомобилът ви винаги да получава най-доброто обслужване, независимо от обстоятелствата. Възползвайте се от редовни сервизни посещения, пътна помощ и гаранциите на Jaguar – и всичко това предназначено специално за собствениците на Jaguar.
Научете повече
DIESEL EXHAUST FLUID (DEF)
Обясняваме какво означава законодателството за емисии Euro 6 за нашите автомобили, нашите водачи и околната среда.
Научете повече
ОНЛАЙН ИСТОРИЯ НА СЕРВИЗНОТО ОБСЛУЖВАНЕ
Достъп до записите от Вашето сервизно обслужване навсякъде, по всяко време.
Научете повече
ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ JAGUAR
Персонализирайте своя Jaguar с богата гама аксесоари, специално предназначени за вашия модел. Аксесоарите на Jaguar са тествани и произведени по същите стандарти като вашия автомобил и вървят в комплект с Гаранция за аксесоари и части на Jaguar.
Научете повече
ПРАКТИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВА
Тези 10 видео ръководства ще ви разяснят най-важните характеристики на вашия Jaguar. Изтеглете ги на вашия лаптоп и/или смартфон, за да ви бъдат инструкциите под ръка, когато ви се наложи да ги ползвате.
Научете повече
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?
Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване.
Кой е точният за вас?
ПРАКТИЧЕСКИ РЪКОВОДСТВА
Тези 11 видео ръководства ще ви разяснят най-важните характеристики на вашия Jaguar. Изтеглете ги на вашия лаптоп и/или смартфон, за да ви бъдат инструкциите под ръка, когато ви се наложи да ги ползвате.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
КОРПОРАТИВНИ ЦЕННОСТИ
За да бъдем сигурни, че винаги ще изпълняваме обещанията си, всички служители в Jaguar изповядват тези простички, но ефективни ценности.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
РЪКОВОДСТВО
Запознайте се с нашия вдъхновяващ ръководен екип.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ И СИГУРНОСТ
Научете как безопасността, качеството, надеждността и сигурността са заложени във всеки автомобил на Jaguar.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ОБЩНОСТ
Открийте как Jaguar си партнира с общностите, в които развива своята дейност.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
WLTP
Тестването на автомобили ни помага да разберем реалния свят, точно както картите ни упътват да разберем едно пътуване. и както картите се усъвършенстват — преминавайки през всички етапи до сателитната навигация и предлагайки по-ясни насоки в процеса.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Използвайте инструмента за сравняване, за да откриете идеалния Jaguar за себе си
РЪКОВОДСТВА
Научете как да извлечете най-доброто от Вашия Jaguar.
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
АКСЕСОАРИ
Персонализирайте своя Jaguar с богата гама аксесоари, специално предназначени за вашия модел.