SECURE TRACKER

SECURE TRACKER
СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА

СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА

Ако автоматично съобщение за кражба бъде генерирано от Вашия автомобил, ще Ви се появи екран със съобщение за кражба. То може да бъде видяно както в InControl Remote App, така и на уебсайта на InControl. Моля, свържете се с кол-центъра за проследяване, като следвате инструкциите на екрана със съобщението. От съображения за сигурност всички функции на уебсайта и на приложението ще бъдат дезактивирани.
ТРАНСПОРТЕН РЕЖИМ<sup>*</sup>

ТРАНСПОРТЕН РЕЖИМ*

Транспортният режим Ви позволява да качите Вашия автомобил на ремарке или влак или да го теглите, без да бъде генерирано съобщение за кражба. Той може да бъде активиран от Remote Smartphone App или от уебсайта на InControl. Ако е включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако е бил транспортиран с изключен двигател. Всички други автоматични съобщения за кражба (разкачен акумулатор, неправомерно сваляне на TCU/GSM/GPS антена) остават активни.
СЕРВИЗЕН РЕЖИМ<sup>*</sup>

СЕРВИЗЕН РЕЖИМ*

Когато оставяте автомобила си в сервиз, трябва да включите Сервизния режим, за да предотвратите активиране на съобщение за кражба. Сервизният режим може да бъде активиран от Remote Smartphone App или от уебсайта на InControl. Ако е включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа.

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВАШИЯ АКАУНТ В INCONTROL

ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВАШИЯ АКАУНТ В INCONTROL

Регистрирайте акаунт в Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОЛУЧЕТЕ ПОМОЩ ЗА INCONTROL

ПОЛУЧЕТЕ ПОМОЩ ЗА INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за функциите на InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl на уебсайта на Jaguar за Вашата държава.

*If the car needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.
 
С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.