НАСТРОЙКА НА PRO SERVICES

НАСТРОЙКА НА PRO SERVICES

НАСТРОЙКА НА PRO SERVICES

Увеличени възможности за Touch Pro
Част от пакета Connect Pro, Pro Services предлага редица усъвършенствани възможности за навигация, информация, забавление и свързаност на Touch Pro. За да настроите Pro Services, моля, следвайте упътванията.

ОСИГУРЯВАНЕ НА СВЪРЗАНОСТ

Ще трябва само да осигурите свързаност за автомобили, оборудвани с Pro Services, за да активирате пълна настройка на свързаните услуги. За да предотвратите изключване на запалването, се уверете, че двигателят е запален и оставен да работи.

СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

Първо трябва да поставите микро SIM карта, като следвате инструкциите на страницата Поставяне на SIM карта.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Влезте в настройките за свързаност на Вашия автомобил от менюто Общи настройки на автомобила и активирайте мобилни данни. Изберете иконката Настройки на който и да екран > Всички настройки > Функции > Свързаност > Активирани мобилни данни.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

След успешно свързване в горния ъгъл на сензорния екран ще се изведе иконка 3G или иконка Wi-Fi. Моля, обърнете внимание, че свързването с интернет може да отнеме до 2 минути в зависимост от силата на мрежовия сигнал.

ВАШИЯТ АКАУНТ ЗА НАВИГАЦИЯ

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

След като профилът Ви е създаден, можете да създадете акаунт Touch Pro Navigation, като изберете Влизане на основния навигационен екран.

Може също да Ви бъде подсказано да направите това, когато избирате някои функции, които изискват от Вас влизане, включително Споделяне на ETA, Синхронизация в облака или Навигация от врата до врата.

ПРИЕМАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ
Следвайте инструкциите, указани на екрана, за да регистрирате нов акаунт. Ще Ви бъде подсказано да приемете Общите условия за навигационна система, които ще намерите, като наберете съответния URL във Вашия браузър.
ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО JAGUAR ROUTE PLANNER

ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО JAGUAR ROUTE PLANNER

Приложението за смартфон InControl Route Planner увеличава максимално потенциала на навигационната система Touch Pro на Вашия Jaguar. Приложението за смартфон InControl Route Planner Ви води от врата до врата. Задайте дестинация от смартфона си, за да бъдете насочени към Вашия автомобил, който ще поеме навигацията. След като паркирате, навигацията се връща обратно към Вашия смартфон, който предоставя упътвания за достигане на крайната дестинация пеша или чрез градски транспорт. За да влезете в приложението за смартфон, използвайте същия имейл адрес и парола, които сте използвали за настройка на акаунт Touch Pro Navigation за навигационната система на Вашия автомобил.

ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА APPLE IOS

ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА ANDROID
ДОСТЪП ДО INCONTROL ROUTE PLANNER

ДОСТЪП ДО INCONTROL ROUTE PLANNER

InControl Route Planner Ви позволява да планирате Вашите маршрути и да запазвате дестинации и места. Когато е оборудвана Pro Services, ще имате достъп до тези маршрути по-късно от автомобила. Можете също да управлявате Вашия акаунт Touch Pro Navigation от този уебсайт и да влизате с имейл адреса и паролата, които сте създали в навигационната система на Вашия Jaguar.

За повече информация как да имате достъп до най-новите актуализации на карти, посетете раздела Карти и Услуги на InControl Route Planner

ПОСЕТЕТЕ INCONTROL ROUTE PLANNER

НАСТРОЙКА НА LIVE APPS

Редица LIVE Apps могат да бъдат изтеглени в информационно-развлекателната система Touch Pro на Jaguar, за да Ви предоставят достъп до информация в реално време, включително метеорологични условия и най-нови актуализации на новините.

СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

За избор и достъп до LIVE Apps влезте в менюто Допълнителни функции на сензорния екран на Вашия Jaguar.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

Влезте с имейла и паролата за защита на акаунта. Можете също да изберете псевдоним и да зададете PIN код, за да можете да влизате без да е необходимо да използвате Вашите идентификационни данни всеки път. Ако не сте влезли, Вашите предпочитания няма да бъдат запазени.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

Ако в менюто Актуализации се появи зелена стрелка, сочеща надолу, това означава, че са налични актуализации. Просто изберете Актуализации, ако е необходимо.*

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Jaguar InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

*Може да се наложи да изгасите двигателя, да изчакате няколко минути и след това да го запалите отново, за да видите извършените актуализации.
 
С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.