АКТИВИРАНЕ НА JAGUAR PROTECT

АКТИВИРАНЕ НА JAGUAR PROTECT

АКТИВИРАНЕ НА JAGUAR PROTECT

За да се възползвате от услугите на InControl, Вие ще трябва да активирате услугите InControl, които вече сте закупили.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА INCONTROL ОТ ТЪРГОВЕЦА

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА INCONTROL ОТ ТЪРГОВЕЦА

Моля, кликнете върху линка в имейла, изпратен от Вашия търговец, който Ви отвежда в уебсайта, и следвайте простите стъпки, указани на екрана.
 
Ако не сте получили имейла за активация от Вашия търговец, моля, проверете в папката Спам или се свържете с Вашия търговец.
РЕГИСТРАЦИЯ ЗА INCONTROL ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА INCONTROL ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ

Ако Вашият търговец не Ви е регистрирал акаунт, моля, следвайте простия процес, за да се регистрирате, свържете и активирате Вашия InControl.
 
Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка.
 
Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който ще откриете в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.
СТЪПКА 1

СТЪПКА 1

Посетете уебсайта My Jaguar InControl и създайте акаунт, като въведете Вашия имейл адрес, на който да Ви бъде изпратен имейл за регистрация. Щракнете върху защитения линк в имейла и следвайте инструкциите за настройване на екрана.
СТЪПКА 2

СТЪПКА 2

След това ще Ви бъде поискано да свържете Вашия Jaguar с Вашия акаунт, за да потвърдите, че Вие сте собственикът или оторизираният ползвател на автомобила. За да направите това, ще Ви е нужен достъп до Вашия автомобил в рамките на 60 минути, за да завършите настройката, преди да трябва да рестартирате процеса.
СТЪПКА 3

СТЪПКА 3

Ще Ви бъде поискано да попълните данните за автомобила и да приемете правните условия. Ще можете също да включите функцията Пътувания.

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

Можете да влизате в My Jaguar InControl, като използвате същите идентификационни данни за влизане, за да променяте Вашите данни, да модифицирате настройките на автомобила, да добавяте или премахвате автомобили, да управлявате абонаменти и Пътувания и др.

ДОБАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ

ДОБАВЯНЕ НА АВТОМОБИЛ КЪМ ВАШИЯ АКАУНТ

Преди да започнете, се уверете, че имате достъп до автомобила, че той е паркиран на открито, има добро покритие на мобилната мрежа и имате регистрационния номер под ръка. Необходим Ви е също идентификационният номер (VIN) на Вашия автомобил, който е в лявата част на предното стъкло или в ръководството за експлоатация на автомобила.

За да добавите автомобил към акаунта си, влезте в акаунта и отидете на менюто Добавяне на автомобил. Следвайте стъпките, указани на екрана, за да свържете Вашия автомобил с Вашия акаунт.
ПРЕМАХВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ВАШИЯ АКАУНТ

ПРЕМАХВАНЕ НА АВТОМОБИЛ ОТ ВАШИЯ АКАУНТ

При частна продажба, замяна с нов или прехвърляне на собствеността на Вашия Jaguar трябва да премахнете автомобила от Вашия InControl акаунт. За да направите това, влезте в My Jaguar InControl, изберете менюто Настройки на автомобила и натиснете бутона Премахване на автомобил.

Ако имате някакви текущи абонаменти за InControl, те ще бъдат прехвърлени на новия собственик на автомобила за останалата част от абонаментния срок при условие, че новият собственик извърши настройка на акаунта за InControl.

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL

Регистрирайте се и влезте в My Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL

Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Jaguar InControl.
ОБЩИ УСЛОВИЯ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.