15 СПОРТНИ SUV АВТОМОБИЛА НА ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА СЕГА!

ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ

Луксозните и спортни SUV-автомобили E‑PACE, F‑PACE и I‑PACE съчетават в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar – красив дизайн, ултра прецизно управление, ненадминат премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Родени да бъдат различни, тези автомобили са перфектният избор за всички, които търсят водещ в класа си лукс, „котешка“ грация, пъргавина и удоволствие от шофирането, което ще оправдае и най-смелите очаквания.

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА
СЕГАЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ

В гамата на британската марка Jaguar сравнително отскоро има модели с висока проходимост, но само за последните 3 години те са най-търсените и предпочитани не само у нас, а и в световен мащаб. Новите I‑PACE, E‑PACE и F‑PACE се предлагат със задвижване на четирите колела, имат отличен пътен просвет до 213 мм и са в състояние да преодоляват всякакви водни препятствия с дълбочина до 50 см. Технологията Adaptive Surface Response променя настройките на стабилизиращата система и в трите автомобила в зависимост от типа на пътната настилка. Интелигентната технология е изключително полезна при стръмно спускане или изкачване, като Ви позволява да преодолявате с лекота дори сложни каменисти или пясъчни участъци, както и такива, насителни с дълбоки коловози от кал.

 

Когато се върнете обратно на пътя, Вашият Jaguar E‑PACE, F‑PACE или I‑PACE ще бъде по-бърз и пъргав автомобил от всеки друг. E‑PACE и F‑PACE се предлагат с богата гама дизелови и бензинови агрегати. Силно впечатляващ е 5.0 литровият бензинов двигател V8 с мощност от 550 к.с. и 680 NM въртящ момент. С него F‑PACE ускорява от 0 до 100 км./ч. за спиращите дъха 4,3 секунди, като може да развие без проблем скорост от над 280 км./ч. От своя страна I‑PACE е първият изцяло електрически SUV автомобил на Jaguar, който не случайно е спечелил повече от 70 престижни международни награди, сред които Световен и Европейски автомобил на годината. Със своята свръхмодерна литиево-йонна батерия с капацитет 90 кВ/ч новият Jaguar I‑PACE може да измине до 470 км. само с едно зареждане

 


 

А какво да кажем за интериора на SUV гамата на Jaguar? Разкош! Луксозни материали и фини детайли, които ще Ви очароват още преди началото на пътуването. Меката облицовка на вратите с хладни на допир дръжки от сатиниран хром, красиво изработената кожена облицовка на арматурното табло и тапицерията на седалките с двоен шев ще засилят усещането Ви за лукс и простор.

 


 


 


 

С изключителното си спортно присъствие и динамично управление всички Jaguar автомобили въвеждат нови стандарти за удоволствие от шофирането. Мощният им външен вид ги откроява от останалите на пътя. Поискайте Вашата индивидуална оферта сега, защото 15 от тези спортни SUV автомобила Ви очакват на ексклузивна цена!

Елате и тествайте новите модели на Jaguar. Открийте различния автомобил. Този, който ще Ви открои от масата. Готови ли сте да направите следващата крачка?

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА СЕГА
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ