5 СПОРТНИ SUV АВТОМОБИЛА НА ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА

ПОИСКАЙТЕ ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА СЕГА!

ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ

Луксозните и спортни SUV-автомобили E‑PACE, F‑PACE и I‑PACE съчетават в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar – красив дизайн, ултра прецизно управление, ненадминат премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Родени да бъдат различни, тези автомобили са перфектният избор за всички, които търсят водещ в класа си лукс, „котешка“ грация, пъргавина и удоволствие от шофирането, което ще оправдае и най-смелите очаквания.

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА
СЕГАЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ

В гамата на британската марка Jaguar сравнително отскоро има модели с висока проходимост, но само за последните 3 години те са най-търсените и предпочитани не само у нас, а и в световен мащаб. Новите I‑PACE, E‑PACE и F‑PACE се предлагат със задвижване на четирите колела, имат отличен пътен просвет до 213 мм и са в състояние да преодоляват всякакви водни препятствия с дълбочина до 50 см. Технологията Adaptive Surface Response променя настройките на стабилизиращата система и в трите автомобила в зависимост от типа на пътната настилка. Интелигентната технология е изключително полезна при стръмно спускане или изкачване, като Ви позволява да преодолявате с лекота дори сложни каменисти или пясъчни участъци, както и такива, насителни с дълбоки коловози от кал.

 

Когато се върнете обратно на пътя, Вашият Jaguar E‑PACE, F‑PACE или I‑PACE ще бъде по-бърз и пъргав автомобил от всеки друг. E‑PACE и F‑PACE се предлагат с богата гама дизелови и бензинови агрегати. Силно впечатляващ е 5.0 литровият бензинов двигател V8 с мощност от 550 к.с. и 680 NM въртящ момент. С него F‑PACE ускорява от 0 до 100 км./ч. за спиращите дъха 4,3 секунди, като може да развие без проблем скорост от над 280 км./ч. От своя страна I‑PACE е първият изцяло електрически SUV автомобил на Jaguar, който не случайно е спечелил повече от 70 престижни международни награди, сред които Световен и Европейски автомобил на годината. Със своята свръхмодерна литиево-йонна батерия с капацитет 90 кВ/ч новият Jaguar I‑PACE може да измине до 470 км. само с едно зареждане

 


 

А какво да кажем за интериора на SUV гамата на Jaguar? Разкош! Луксозни материали и фини детайли, които ще Ви очароват още преди началото на пътуването. Меката облицовка на вратите с хладни на допир дръжки от сатиниран хром, красиво изработената кожена облицовка на арматурното табло и тапицерията на седалките с двоен шев ще засилят усещането Ви за лукс и простор.

 


 


 


 

С изключителното си спортно присъствие и динамично управление всички Jaguar автомобили въвеждат нови стандарти за удоволствие от шофирането. Мощният им външен вид ги откроява от останалите на пътя. Поискайте Вашата индивидуална оферта сега, защото 5 от тези спортни SUV автомобила Ви очакват на ексклузивна цена!

Елате и тествайте новите модели на Jaguar. Открийте различния автомобил. Този, който ще Ви открои от масата. Готови ли сте да направите следващата крачка?

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА СЕГА
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ