ДИЗАЙН

Красив от всеки ъгъл.

ДВЕ СТРАНИ НА МОНЕТАТА

Всеки си има своя уникален характер, независимо дали това е изчистеността на купето, или свободата и безгрижната нагласа, която носи кабриолетът.

УСЕТ КЪМ ДРАМАТИЧНОТО

PIXEL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ОТЛИЧИТЕЛНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

PIXEL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ОТЛИЧИТЕЛНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ

Новите извити назад предни фарове на F‑TYPE са издължени и слети с аеродинамичните линии на автомобила. Анимираните мигачи се плъзгат през J-образните светлини, допринасяйки за усещането за спектакъл.
LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

Отзад задните LED светлини на F‑TYPE се извиват към арките на колелата, подчертавайки атлетичната стойка на автомобила.

ЕУФОРИЯ ОТВЪТРЕ

Интериорът на F‑TYPE е вълнуващо място. Олекотените седалки обгръщат тялото плътно. Бутоните за управление са интуитивно достъпни. Инструментите са ясни и прости.

СЕДАЛКИ

СЕДАЛКИ

Седалките Performance на F‑TYPE имат 12-степенно регулиране, така че можете да се наместите в най-удобната за вас позиция. Освен това има опция за отопление или охлаждане за още по-голямо удобство.
АТМОСФЕРА

АТМОСФЕРА

Избор между пет цвята в зависимост от настроението ви. Премиум осветлението в купето осигурява допълнителен щрих персонализация.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ F‑TYPE

Няма грешен отговор, когато избирате между купе и кабриолет.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики, за да бъдат инсталирани. Свържете се с вашия местен търговец за повече подробности или конфигурирайте своя автомобил онлайн.

Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.