I‑PACE CONCEPT

Представяме Ви концепта I‑PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.

I‑PACE Concept е повече от концепция. Това е предварителен преглед на нашия първи сериен, задвижван с батерия автомобил, чрез който стартираме ангажимента си да създаваме електрически превозни средства, които са също истински вълнуващи автомобили за водачите. Освен че инвестираме в това да сме на върха на технологиите за превозни средства с нулеви емисии, ние помагаме на водачите да разберат повече за електрическите автомобили.

ДЪРЗЪК ЕКСТЕРИОР

С впечатляващи пропорции, които електрическата технология позволява, I‑PACE Concept въвежда характерния дизайн на Jaguar в нова ера.

ДИЗАЙН НА I‑PACE CONCEPT

Истински Jaguar преди всичко, I‑PACE Concept представлява ново бъдеще за електрическите автомобили.

ВПЕЧАТЛЯВАЩ СТАЙЛИНГ

„Предизвикателството бе да проектираме и създадем електрически автомобил, който е безпогрешно разпознаваем Jaguar – такъв, който демонстрира, че електрически автомобил може да бъде автомобил за водача и да възбужда сетивата.“

Иън Калъм, Директор Дизайн на Jaguar

ДИНАМИКА И ТЕХНОЛОГИИ

I‑PACE Concept съчетава динамиката и легендарния финес на Jaguar, от които очаквате истински вълнуващо, въодушевяващо шофиране.

МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

Технологиите са в основата на I‑PACE Concept, но същевременно остават дискретни и напълно фокусирани върху удоволствието на водача и пътниците.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛА I‑PACE
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Изображенията показват концептуалния автомобил I‑PACE Concept. Серийният автомобил може да се различава във финалния стайлинг и довършителните детайли, в оборудването с контроли за водача. Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка от клиент.