SECURE TRACKER

InControl Secure е система за безпроблемно и сигурно проследяване на откраднати автомобили, която защитава Вашия Jaguar повече от всякога, осигурявайки Ви спокойствие.

• InControl Secure спомага за локализиране на Вашия Jaguar в случай на кражба

SECURE

Ако някой влезе във или премести Вашия Jaguar неправомерно, Secure Tracker Ви държи една стъпка напред. Вие бивате предупредени и движението на Вашия Jaguar се проследява, ако е необходимо. Центърът за проследяване на откраднати автомобили на InControl помага за връщането на Вашия автомобил възможно най-скоро.

Дори ако Вашият Jaguar е откраднат заедно с ключовете в него, можете да активирате системата за проследяване на автомобила, като се свържете с центъра за проследяване на откраднати автомобили на Jaguar чрез приложението InControl Remote.

СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА

Secure Tracker е технология за уведомяване за кражба, която се активира, ако алармата на автомобила се изключи. В този случай центърът за проследяване на откраднати автомобили бива уведомен и с Вас ще се свърже оператор. Уведомления ще изскачат и в приложението за смартфон Remote и в уебсайта на InControl и ще Ви съветват да се свържете с проследяващия екип.

РАЗГЛЕДАЙТЕ УПЪТВАНЕТО ЗА УПОТРЕБА
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.