Jaguar Ice ACADEMY

Истинско удоволствие от шофирането в сърцето на замръзнала Швеция

Ice Academy в Ареплог, Швеция, е най-добрият начин да се изпита най-желаната, усъвършенствана и способна производителност на мощните автомобили Jaguar, като човек има възможност сам да се научи да дрифтира по заледените писти. Събитието представлява двудневно или тридневно пътуване през февруари и март 2023 г. за тестване на пълната гама от способности на Jaguar F-PACE SVR, F-TYPE R и I-PACE.

Дейвид Грифитс, старши мениджър Brand Experience, споделя: „Вълнуващата тръпка от шофирането на лед зад волана на нов Jaguar ще Ви спре дъха. Несъмнено всеки усъвършенства уменията си за шофиране през зимата по най-добрия начин, който можете да си представите.“

Всяко изживяване на леда включва преминаването през Jaguar Land Rover Cold Climate Test Centre – тайната зона, където новите модели се тестват до екстремни условия преди пускането им на пазара.

Щастливите участници могат да подготвят предварително своето приключение, като добавят допълнителни преживявания към своя маршрут. Те могат да поемат управлението на мощна моторна шейна или да сменят конските сили с мощността на красиви хъски кучета за едно вълнуващо пътешествие през замръзналите пейзажи на Ареплог.

За удобство на посетителите се предлага автентично шведско настаняване в ултра луксозен хотел с невероятни гледки към замръзнали езера и планини.